Po výhrách v Ostravě a na půdě Moravské Slavie z Brna je Slavoj v tabulce pátý a na kontě už má devatenáct bodů. V čele soutěže je celek pražského El Niňa, který zatím zvítězil ve všech sedmi zápasech a skóre má 28:2.

„Osm bodů je vynikajících, v Brně jsme chtěli vyhrát, ale uspěli jsme i v Ostravě a jsme v tabulce extraligy na pátém místě, což je fantazie," pochvaloval si sekretář Slavoje Milan Votava a k utkáním na Moravě dodal:

„Stoprocentní byl Seibert, ale konečně se chytil i Zlámal, který v Ostravě za stavu 3:2 odvrátil tři mečboly a získal rozhodující bod. V Brně to bylo vše podle předpokladů a soupeř příliš odporu nekladl."

V Ostravě nejprve Kabelka v úvodu střetnutí porazil domácího Klimka, ale pak těsně 2:3 podlehl Zlámal Bajgerovi. Seibert přehrál Karáska a vrátil vedení Slavoji, ovšem Bajger opět 3:2 porazil Kabelku a stav byl opěr srovnaný. Pak už ale vítězili pouze hosté, Seibert s přehledem porazil Klimka a čtvrtý a vítězný bod získal Zlámal, když Karáska udolal 3:2.

V Brně bodoval Seibert dvakrát a po bodu přidali Kabelka a Zlámal, z Brna prohrál dvakrát Chrást a jednou neuspěli Šmerda a Handl a domácí tak zůstali poslední.

Po delší přestávce cestuje Slavoj opět na stoly soupeřů a hraje 24. listopadu v Havlíčkově Brodě, který je v tabulce druhý a o den později cestuje do Hradce Králové k souboji s domácím celkem DTJ, který je v tabulce čtvrtý a má na kontě o tři body více než Slavoj.

„Ještě do poloviny soutěže nás čekají čtyři kola a máme těžké soupeře. V Havlíčkově Brodě hraje Petr Korbel a Číňan Bai He a v hradeckém celku zase bývalý reprezentant Čihák a člen reprezentace Slovenska Šereda," dodává Milan Votava.