Společně natočili video pozvánku na zápasy play off 1. ligy, ve které dávají veřejnosti i soupeřům jasně najevo: „Tohle je naše hra!"

Nápad od piva

„Nápad vznikl po jednom z našich zápasů, u piva. Hlavní myšlenkou je tolik propírané téma v Ústí, zda sport nebo kultura. Chtěli jsme poukázat na to, že se obě tyto činnosti dají vhodně spojit," vysvětlil marketingový manažer florbalistů Ústí Filip Ludvík.

Natáčení klipu v prostorách činoherního studia probíhalo dvě hodiny a všichni aktéři si ho náležitě užívali.

„Byla to legrace, kluky to bavilo. Už jsou v tomto směru ostřílení. Za náš klub se natáčení zúčastnili Tomáš Hlava, Hynek Nikolič, Jinda Grosse, Leoš Nergl a Filip Kučaba. Hlavní roli hrál právě Filip Nuckolls," vyprávěl Ludvík.

Muž v kabátu

Muž v kabátu je ústřední postavou celého klipu. V maskérně studia marně bojuje s vidinami a po příchodu na pódium se vše vysvětluje.

„Tohle je naše hra," vyřknou florbalisté a vzápětí se Nuckolls objeví po jejich boku v dresu a povídá: „Přijď i ty podpořit naši hru v play off!"

Video zde:

Zdroj: Youtube

„Hlavní sdělení videa je, myslím, dost čitelné. Chtěli jsme zkrátka spojit sport s kulturou v Ústí a pozvat lidi na velmi atraktivní domácí zápasy s pražským Startem 98," vysvětlil Filip Ludvík.

Jedna prohra a konec

Právě se Startem hrají ústečtí florbalisté ve čtvrtfinále play off 1. ligy a po dvou zápasech na půdě soupeře prohrávají 0:2 na zápasy. Nyní hrají doma (zítra v 16.00 a případně v neděli od 17.00) a jediné klopýtnutí by znamenalo konec sezony.

„Obě utkání v Praze jsme mohli vyhrát, stav mohl být 2:0 pro nás. Je to velmi vyrovnaná série. Doma chceme urvat oba zápasy za každou cenu a přesunout sérii zpátky do Prahy. Celý tým je extrémně nabuzený a nemůže se dočkat soboty. Poteče krev," obrazně slibuje Ludvík a dodává: „Doufáme, že nás přijde podpořit hodně fandů, kteří budou naším šestým hráčem a poženou nás kupředu."