Když nastoupí k utkání, tak ho vyhrají. Stejně tomu bylo i v duelech se Stavební fakultou Praha, které svěřenkyně trenérky Marcely Bromové vyhrály dvakrát 3:0. „Na naší hře jsou vidět posily, nové holky mezi nás zapadly a šlapeme bez výkyvů," chválila si trenérka Slovanu.

Dvojutkání s Pražankami, kterým se letos v soutěži moc nedaří, mělo z domácí strany jediný zádrhel. „V prvním setu jsme byly pomalé, nemohly jsme rozchodit nohy a dělaly chyby, které normálně neděláme. Soupeřky do nás šly servisem," vypočítala trenérka Marcela Bromová.

Výšková převaha

Přesto první set nakonec patřil domácím hráčkám a ostatní jakbysmet. „Od druhého setu jsme hrály naší strojovou hru s dobrou nahrávkou a kombinací na síti. Hostující hráčky se sice snažily, ale uplatnily jsme výškovou převahu v útoku a na bloku," libovala si Bromová.

Z vítězného směru už chabařovická bárka nevybočila a v odvetě byl rozdíl mezi oběma celky ještě markantnější. „Ve druhém utkání to byla hra kočky s myší, už jsme zcela dominovaly, hrály jsme výborně v poli, nebylo to kam položit. Bylo to jednoznačné," prohlásila trenérka Bromová.

V dalším kole soutěže se lídr tabulky představí v Mělníku. „Holky to budou mít na hrbu, na zápase nebudu, ale věřím, že to zvládnou. Bude to pro ně zase něco jiného," uzavřela Marcela Bromová povídání.

Slovan Chabařovice - SF Praha 3:0 (21, 22, 19) a 3:0 (20, 14, 14)Chabařovice: Kubánková, K. Suchoňová, V. Suchoňová, Kapičková, Pánková, Lukšíková, Housková, Votroubková, Výborná.