Pestrou paletu ovocných a mléčných čajů s překvapením na dně kelímku si mohou nechat namíchat v nespočtu příchutí Ústečané v uličce u Komerční banky.

Jak uvedla Michaela Benešová z obchůdku BubbleMania nabízí světovou novinku Bubble tea. „Čaj pochází z Taiwanu, kde je pití čaje tradiční. Pili tam čaj s mlékem, potom se do něj přidaly perly tapioca. Po zavedení nápoje přišel obrovský boom prodej expandoval do Hong Kongu, Severní Ameriky, Kanady, LA, New Yersey, na Hawai. V současné době je velmi rozšířený také v Německu a Rakousku," řekla k historii Benešová.

Obsluha BubbleManie je schopna namíchat každému návštěvníkovi čaj na přání. „Z počátku jsme si mysleli, že nápoj zaujme spíše mládež, avšak náš sortiment je tak rozsáhlý, že si každý, z jakékoliv věkové skupiny, najde to své. Můžete si vybrat z mnoha kategorií. Základní skupinou Bubble tea jsou FRESH, neboli osvěžující ledové čaje s ovocnou příchutí, jsou vhodné opravdu pro každého, zvláště pro ty, kteří vyhledávají něco ostřejšího. S vodkou jsou přímo neodolatelné. V další kategorii nalezneme mléčné čaje s tolika příchutěmi, které nemůžete ani spočítat. Oproti dalším barům nabízíme také frozen nápoje, neboli Bubble tea v podobě ledové tříště. A jelikož si uvědomujeme, že důležité je oslovit opravdu všechny, nabízíme také smoothies neboli hutné shaky z ovoce, a také kávové frappé v několika příchutích. Všechny naše nápoje jsou podávané s toppinem praskacími kuličkami s ovocnou šťávou uvnitř, jemným želé, žvýkacími kuličkami tapioca, s křupavými bazalkovými semínky nebo neobyčejným pudingem. Možnosti jsou opravdu nekonečné…" dodala členka týmu BubbleMania.

Co BubbleMania zaručuje, je originalita a franchising. „Návštěvníkům můžeme zaručit, že produkty, ze kterých nápoje mícháme, jsou 100% originální. Dovážíme je přímo z Taiwanu, odkud nápoj pochází a kde o Bubble tea vědí opravdu všechno.Pokud jste se do Bubble tea zamilovali, můžete si otevřít vlastní obchod formou franchisingu. Nechte si poradit od profesionálů. Obchody BubbleManie najdete v Ústí nad Labem a Děčíně. Plánujeme otevření v Bratislavě, Mostu, Teplicích a Litoměřicích,"dodala Benešová.