Tradiční farmářské trhy na Mírovém náměstí, které se konají každé úterý a čtvrtek budou letos, ve spolupráci s OC Forum, obohaceny o několik tematických akcí. První z nich budou zabijačkové hody. Ty se uskuteční ve čtvrtek 23. února, místo farmářského trhu na Mírovém náměstí, na náměstí Kostelním u obchodního centra.

Mistři řezníci pro vás nachystají jitrnice, jelítka, tlačenky, prejt, škvarky, sádlo a spoustu dalších zabijačkových lahůdek, které si můžete zakoupit. Nadto můžete přímo na místě poobědvat či posvačit zabijačkový guláš, polévku, teplou jitrnici a další dobroty, a zapít to vše kvalitním pivem či něčím teplým. Jste-li milovníci masa a masných výrobků, rozhodně si tuto příležitost nenechte ujít.

Pro ty, kdo zabijačkám tolik neholdují, bude na náměstí před kostelem připravený klasický farmářský trh, se sezonní nabídkou farmářských produktů, jako je pečivo, koření, med, mléčné výrobky a mnoho dalších kvalitních potravin od malých výrobců a pěstitelů.

Součástí akce bude soutěž mezi zúčastněnými řezníky o „Nejchutnější ústeckou tlačenku". Soutěž bude probíhat dopoledne ve stánku organizátora a návštěvníci akce budou vybírat tlačenku, která jim zachutná nejvíce. Vítěz se bude moci po celý rok pyšnit označením „Nejchutnější ústecká tlačenka 2017".