Kdy byla otevřena provozovna BurgerKing®?
Restaurace BurgerKing® Ústí nad Labem byla otevřena v roce 2009. Jedná se však o světově proslulou značku, která je synonymem pro opravdové burgery v Americe již od padesátých let. V České republice je nyní provozováno zatím 13 restaurací a koncept si rychle buduje spokojenou zákaznickou základnu. Lidé totiž začali poznávat rozdíl, který tkví v kvalitních surovinách a grilování na opravdovém ohni, které zajišťuje odkapání nežádoucích tuků. Je velmi snadné poznat rozdíl.

Co všechno nabízíte?
Stěžejním produktem restaurací BurgerKing® je i v České republice burger Whopper®. Tento produkt je velmi snadno cenově srovnatelný s konkurencí, jeho hlavním plusem je však jeho kvalita. Rozdíl pozná opravdu každý. I díky jinému a jinak připravovanému hovězímu masu a čerstvé zelenině jde o nejprodávanější burger na světě. Další nabídka je ovšem také široká. Na své si přijdou i ti, kteří mají rádi fresh produkty nebo chtějí naši restauraci naproti hlavnímu nádraží využít jen jako kavárnu. Za dostupné ceny nabízíme kvalitní kávu značky Piacetto.

Kolik zákazníků denně navštíví provozovnu?
Cestu k světové špičce mezi burgery si postupně nachází i u obyvatel Ústí. Výhodou je ideální poloha. Zákazníci, kteří již vyzkoušeli kvalitu naší nabídky, ve většině případů zůstávají věrní, a tak návštěvnost roste geometrickou řadou.

Proč bych měl jako zákazník navštívit vaší provozovnu?
Především kvůli nabídce podstatně kvalitnějších produktů, než nabízí přímá konkurence, a to za obdobných cenových podmínek. Světový standard rychle rostoucí sítě zaručuje spokojenost.

Jaká je historie firmy?
První provozovna pod značkou BurgerKing® byla otevřena v Americe v roce 1956. Již o rok později přišel na svět první burger Whopper. Ten v podstatě využil maximální možnosti, které vůbec může burger nabízet. Na rozdíl od konkurence šel BurgerKing® vlastní cestou kvality a brzy se stal druhou nejvíce rozšířenou sítí v Americe a dodnes provozuje po celém světě více jak pět tisíc restaurací. Provozovnu BurgerKing® v Ústí nad Labem provozuje společnost BK Team, která je dceřinou společností Jídelních a lůžkových vozů, která má s provozováním gastronomických služeb již více jak padesátiletou zkušenost a záleží jí na kvalitním a dostupném servisu.