Vaše fotografie budeme zveřejňovat každý druhý pátek a na konci léta čtenáři při hlasování na webech vyberou vítěznou Dívku léta. Ta obdrží opravdu originální cenu: profesionální fotografování s bookem na prezentaci do modelingových agentur. Sérii fotografií vhodnou pro modelky, herce, sportovce, nebo jen pro svou soukromou potřebu pořídí známý a renomovaný fotografPetr Berounský.

Součástí fotografování bude make-up a styling v několika různých kostýmech a prostředích.

Jak se soutěže zúčastnit?

K fotografii o velikosti minimálně 1 MB nezapomeňte uvést kde a kdy byla nafocena, jméno, adresu, telefon a e-mail dívky (pouze pro potřeby redakce).

Foto zasílejte na adresu: divkaletasever@denik.cz

Zapojte se také do soutěže MUŽ LÉTA.

Jak si představujete Dívku léta?

Václav Vydra.

Václav Vydra, herec

Je otázka, co já bych měl s takovou Dívkou léta do činění…(smích). Ne, kromě mé manželky jsou ostatní ženy pro mě pasé, mimo kamarádských a pracovních vztahů. Podle mě by Dívka léta měla být milá, sympatická a samozřejmě hezká. Tím pádem samozřejmě i příjemná a musí se s ní dát mluvit o všem. A také by měla být tolerantní, protože léto je tolerantní.

Pavel Bergr.

Pavel Bergr, malíř

Kráčí po pláži. Má sportovní postavu. Dlouhé, bosé a snědé nohy, v šortkách z ustřižených džínů.

Štíhlý pas, nahoře vršek od plavek. Prameny tmavě plavých vlasů slepené solí a rozcuchané mořským větrem. Opálená tvář bez make-upu. Modrošedé oči. Hezký úsměv. Na štíhlém krku korálky z tyrkysů…

David Deyl.

David Deyl, zpěvák

Dívka léta by měla být v bikinách a měla by pít hodně tekutin, aby nebyla dehydratovaná! Měla by hrát beach volejbal a poslouchat při tom Maroon 5. (smích)

Ale hlavně by měla být pohodová, pozitivně založená a komunikativní

Jakub Kauer.

Jakub Kauer, Muž roku a Muž desetiletí

Pokud má reprezentovat léto a letní počasí, tak by měla mít přirozeně snědou pleť, měly by jí slušet bikiny a měla by nás muže upoutat natolik, abychom se za ní podvědomě otočili. Na první pohled by měla působit sympaticky a cílevědomě.