Není v tom nic jiného než náhoda, i když obě dámy od sebe nebydlí daleko. Z Teplic, kde jednačtyřicetiletá Iveta žije se svým manželem a dvěma dětmi, je to do Petřina bydliště Oseku jen 15 kilometrů. Tím ale shody končí, protože ženy příbuzné nejsou…

Nebojí se, skočila v tandemu

Poštovní doručovatelka Iveta Vojtěchová je na první pohled velice nenápadná, spíše drobná žena. Skrývá se v ní však odvážná osobnost. „Loni jsem absolvovala tandemový seskok padákem a moc jsem si to užila," vypráví totiž. Podstoupit proměnu vizáže s vědomím, že bude publikována, vyžaduje možná ještě větší kus odhodlání.

Iveta Vojtěchová před proměnou.Iveta Vojtěchová po proměně.

Proměna inspiruje k další změně

Samozřejmě nás především zajímalo, proč se do Proměn přihlásila. „Ráda bych našla svůj styl, který by vystihoval moji osobnost. Proměna by mě měla inspirovat k další změně," vysvětluje Iveta, jejíž životní partner se na proměnu velice těšil a velmi ji podporuje.

Modelka: Iveta Vojtěchová
Produkce: Studio Jana Burdová
Photo: Jan Tůma
Kadeřník: Tomáš Molek/Studio Jana Burdová
Styling: Linda Radostová/Van Graaf

Ideál? Vlastní farma se zvířaty

Ivetiny koníčky jsou kino, divadlo, filmy s Tomem Hanksem a procházky nejraději v Českém ráji. Ráda čte. Její oblíbenou knihou je Deník Bridget Jonesové a vždy s chutí sáhne po románech Jamese Herriota. Není se co divit, protože za ideální práci pro sebe považuje „mít svou farmu a starat se o zvířata".

V čem Ivetina proměna spočívala, nám přiblížila Jana Burdová, majitelka stejnojmenného vlasového studia, v němž proměna každé naší soutěžící začíná. Ivetin běžný styl jsou delší vlasy, sportovní oblečení, nejraději kalhoty.

Vlasy mají krásnou měděnou barvu

„Sportovní styl je typický u českých žen. Je totiž praktický a nevyžaduje přílišnou orientaci v módě. Navíc se dá přizpůsobit téměř každému typu postavy. Pokud ho ale užíváme denně, připravujeme se o možnost vyjádřit svou osobnost originálním způsobem. U Ivety jsme hledali kombinaci praktičnosti a výjimečnosti. Silnou stránkou jsou její přirozeně kudrnaté vlasy. Kadeřník Tomáš jim dal krásnou podzimní měděnou barvu a zkrátil vlasy tak, aby s nimi Iveta neměla moc práce. Kombinace kalhot a bundiček nebo kratších vest sluší Ivetě ze všeho nejvíce," tvrdí Jana Burdová. Co vy na to?

Přihlaste se do Proměn!

Do soutěže Proměny s Deníkem se může přihlásit každá žena, která by chtěla zažít něco extra a záleží jí nejen na tom, jak vypadá, ale také na dlouhodobé kráse

v podobě zdravých vlasů a pleti. Do soutěže se můžete zapojit jednoduchou formou. Stačí napsat na adresu promeny3@denik.cz a uvést své celé jméno, bydliště, přiložit fotografii postavy a obličeje a připsat míry a konfekční velikost. Připište nám krátce svůj příběh. Pak stačí vložit se na čtyři dny do rukou profesionálů a nechat se hýčkat.

CO NA KAŽDOU VYLOSOVANOU ČEKÁ?

• Vlasová péče od nejlepšího kadeřnického týmu v republice ze Studia Jana Burdová

• Ošetření pleti a těla v kadeřnickém a kosmetickém studiu www.janaburdova.cz

• Luxusní set fén a žehlička na vlasy od Philips v hodnotě 3500 Kč

• Dárková poukázka od módního domu VAN GRAAF

• Balíček vlasové kosmetiky Redken v hodnotě 3000 Kč

• 5 kusů fotografií od profesionálního fotografa Jana Tůmy. www.photojan.cz

SOUTĚŽ PRO ČTENÁŘE

V průběhu Proměn můžete odpovídat na šest soutěžních otázek. Teď vám zadáváme druhou v pořadí, další 18. prosince, kdy představíme třetí proměněnou dámu. Na vylosovaného čtenáře pokaždé čeká balíček vlasové kosmetiky Redken. První získává Renata Pátková z Liberce.

Odpověď na druhou otázku zašlete do pátku 6. prosince e-mailem na adresu promeny3@denik.cz a do předmětu vložte heslo SOUTĚŽ.

Otázka č. 2: KOLIK ŽEN CELKEM JSME PROMĚNILI BĚHEM PRVNÍCH DVOU ROČNÍKŮ SOUTĚŽE?

V průběhu Proměn můžete hlasovat o nejvíce povedenou proměnu. Po zveřejnění všech šesti proměněných dam můžete hlasovat o nejpovedenější proměnu ještě do 7. února 2014 na adrese promeny3@denik.cz a do předmětu vložte heslo HLASOVÁNÍ.

Ze všech hlasujících vylosuje redakce Deníku jednoho vítěze, na kterého čeká:

• dárek od Philips v hodnotě 15 000 Kč

• poukaz do kadeřnického a kosmetického Studia Jana Burdová Změna stylu

• balíček vlasové kosmetiky Redken v hodnotě 6000 Kč