Do redakce nám přicházejí krásné emaily se zajímavými životními příběhy. Na šest z nich se můžete těšit stejně tak, jako na šest změn vizáže, které vybraným ženám pomohou cítit se lépe. A také zažít ten úžasný pocit, věnovat se několik dnů jen sama sobě.

První soutěžící, devětatřicetiletá Martina Nangpaulová, žije v Liberci s manželem a dvěma syny. „Svůj život plánuji na pětiletky, a právě teď jsem spokojená tak, jak jsem. Učím na prvním stupni, měla jsem šťastné dětství s tátou i s mámou. Teď jsou mým domovem tři spřízněné duše dva synové a manžel,“ říká o sobě s humorem.

Sedmý ročník Proměn s Deníkem je tady.
Objevte svůj styl. Proměny s Deníkem vám pomohou

Do Proměn se Martina hlásila už podruhé. V loňském roce neměla štěstí, šla do toho tedy znovu a vyšlo to. Dostala se mezi šest šťastných a jak sama říká, dlouho nemohla uvěřit, že to opravdu vyšlo.

CO BYLO INSPIRACÍ K PROMĚNĚ?

Autorka projektu Jana Burdová nám poodhalila způsob práce svého týmu během navrhování stylu pro první vybranou čtenářku.

TVŮRCI PROMĚNYProdukce: Studio Jana Burdová
Photo: Milan Stryja
Vlasy: Jana Burdová
Make-up: Valerie Cascina/ Facedesigner Giorgio Armani Beauty
Styling: Linda Radostová / Van Graaf

„Martina je žena živel. V jejím srdci je velmi mladá a spontánní duše. Inspirovala mne ke změně, kterou jsem původně vůbec neměla v úmyslu. Když přišla k nám do Studia, byla schovaná ve stylu nenápadná blondýnka, jakých potkáte deset na jedné ulici. Poté, co jsme spolu hovořily a já navrhla změnu stylu, kterou jsem cítila, že by mohla Martině sednout, sice řekla ano, ale nijak ji nezaujala. Chtěla víc a dopadlo to nakonec tak, že byla odvážnější než já, a to je co říci,“ popsala Jana s tím, že velmi bezstarostným přístupem k sobě jí Martina otevřela cestu k naprosto originálnímu stylu, který tak zrealizovaly doslova společně.

„Když jsem třeba namítla, že něčeho už by mohlo být dost, usmála se a dala mi najevo, že ona by do toho klidně šla.“

Největší změnou je barva vlasů, která také kadeřníkům dala nejvíce práce. Stříbrno-šedý odstín z kolekce barev Redken City Beats Martinu proměnil sám o sobě a sedne k její barvě pleti a očí. Je navíc jeden z nejvíce trendy stylů tohoto roku.

„Pro jeden look jsme využily i kudrny z trvalé, kterou si Martina pořídila v srpnu. Super Make-up navrhla Valerie výběrem z kolekce Giorgio Armani a doplnila tak dokonale nový styl,“ říká Jana Burdová.

Oblékání s Lindou Radostovou dává Martině prostor střídat svůj styl podle chuti. Super bylo i fotografování. Milan Stryja měl za úkol dostat z Martiny skrytého rošťáka a fakt se mu to povedlo! Bylo cítit, že si to oba užili. Proměna byla chvíli veselá, chvíli drsná, někdy romantická, ale Martina do toho dávala srdce.

Vítězka čtenářského hlasování  6. ročníku Proměn s Deníkem Šárka Suchánková přijela do teplického Studia Jana Burdová z Litvínova.
Šárka Suchánková: Výhru v Proměnách Deníku jsem dostala k narozeninám

„Myslím, že stejný přístup má i k jiným věcem v životě. Nedává věcem a životním situacím větší význam, než skutečně mají a prostě ho žije,“ dodala Jana.

SOUTĚŽ PRO ČTENÁŘENapište nám: Kdo fotí Proměny 2017 s Deníkem a Studiem Jana Burdová?
Jednoho z vás, kdo správně odpoví, vylosujeme a odměníme balíčkem vlasové kosmetiky Redken. Pište pod heslem SOUTĚŽ č. 1 na adresu: promeny7@denik.cz. Nezapomeňte napsat svoji adresu a kontaktní telefon.