Ztracenou Michaelu Muzikářovou z ústecké čtvrti Klíše podle interního dokumentu kriminální policie zřejmě zavraždil přítel její matky Otakar S. Tvrdí to server iRozhlas.cz.

Server pracuje s policejním materiálem, kde se píše, že nejpravděpodobnější verze je ta, že Otakar S. školačku unesl. „Pohřešovaná s ním odešla dobrovolně, buď pod nějakou legendou, nebo protože spolu byli domluvení, a během únosu došlo k nešťastné události, která vedla k její smrti. Těla se zbavil do prvního výslechu, tedy do 12. ledna 3.15 hodin,“ píše se v dokumentu, který má server k dispozici.

Tělo se ovšem do dnešního dne nepodařilo najít. Podle téhož materiálu by mělo být ukryté na trase Plzeň – Ústí nad Labem.

Pohřešovaná Míša Patricie Muzikářová.
Prášky na spaní a plyn. Zmizelou Míšu i její matku se otčím pokusil zabít

Otakar S. byl v minulosti několikrát v hledáčku kriminalistů. Trest dostal za majetkovou i násilnou trestnou činnost. O levou ruku přišel při krádeži elektrických kabelů.

Ústecká policie odmítla věc komentovat. K celému případu uspořádá tiskovou konferenci. „V pondělí stanovíme přesný termín naplánované tiskové konference, na které budeme veřejnost informovat, v jakém stádiu se případ pohřešované Michaely nachází,“ řekla mluvčí ústecké policie Šárka Poláčková.

Ilustrační foto.
Nejen Míša Muzikářová. Ročně se ztratí pět tisíc dětí