Soutěžili jsme o novou knihu Miloše Matuly Hvězdy ezoterického nebe. „Jedná se o knihu rozhovorů, které jsem za léta své žurnalistické práce vytvořil s jedinečnými osobnostmi ze světa ezoteriky, alternativní i klasické medicíny, vědy či spirituality,“ přiblížil knihu její autor.

O knize jsme psali zde.

Cílem této knihy bylo podle autora soustředit nejlepší rozhovory v původní nekrácené podobě do jednoho celku a dát jim odpovídající prostor v knize, která časem nezapadne jako kterýkoliv časopis a bude čtenářům stále k dispozici.

V knize Hvězdy ezoterického nebe čtenáři najdou také rozhovory se třemi umělkyněmi.

„Určitou výjimkou v této knize rozhovorů jsou tři hvězdy showbyznysu, které se spiritualitě intenzivně věnují. Jsou jimi Angličanka Sarah Brightman a dvě umělkyně od nás: muzikálová a šansonová zpěvačka Hanka Křížková a operní pěvkyně Eva Děpoltová,“ dodal Miloš Matula.

Pěti výhercům knihy zasíláme poštou a přejeme hezké počtení.

Vyhrajte s Deníkem

Deník má pro pět z vás připravenou knihu Hvězdy ezoterického nebe od Miloše Matuly. Stačilo správně odpovědět otázku a mít štěstí při losování.

Otázka zněla: Z jakého oboru je známá Sarah Brightman, se kterou je v knize také rozhovor?

Vylosovaným výhercům posíláme knihu poštou:

Lenka Berrouche Ústí n. L., Lenka Rodová Rakovník, Soňa Burešová Ústí n. L., Hana Hajkova Ústí n. L., Petra Scherbaumová Roudnice n. L.