VYBRAT REGION
Zavřít mapu

Ústečané si nejraději zajdou na jídlo z kuřecího masa

Ústí nad Labem - Podle provozovatele restaurace U Divadla Pavla Doležala je dnes moderní se stravovat v rychlých občerstveních, která sice nejsou nejzdravější, ale lidé tomu hojně holdují

21.5.2012 1
SDÍLEJ:

Restaurace U Divadla.Foto: Archiv restaurace

Nově najdou Ústečané a návštěvníci Severočeského divadla opery a baletu na Lidickém náměstí restauraci U Divadla. Ta nahradila nově dosavadní Divadelní sklípek, který návštěvníci našli na Masarykově ulici naproti muzeu. Provozovatel Pavel Doležal vysvětlil přestěhování restaurace na náměstí a na co se mohou návštěvníci těšit.

Proč jste se ze sklípku přestěhovali do této restaurace a změnili název?
Rozhodnutí pro změnu místa provozování restaurace byla naprosto jednoduchá v pronajatých prostorech, které jsme pro restauraci Divadelní sklípek užívali. Už přestaly být použitelné bez dalších větších investic do přestavby tak, aby vyhovovaly hygienickým podmínkám. Z tohoto důvodu jsem hledal jiné vyhovující prostory a vzhledem k umístění nových prostor jsem se rozhodl restauraci přejmenovat na restauraci U Divadla tak, abychom zachovali jistou kontinuitu s místním divadlem.

Co všechno vaše restaurace nabízí a čím se odlišuje od ostatních?
Nabízíme českou kuchyni. Hosté mají k dispozici pěkné prostory, letní předzahrádku a zadní terasu s dětským koutkem. Pořádáme každý čtvrtek posezení u živé hudby, připravujeme přímé přenosy ze všech sportovních akcí. Denně nabízíme polední menu. Výběr je ze tři jídel v cenovém rozmezí 65 82 korun, včetně polévky. Minutky jsou samozřejmostí. Podáváme sudová moravská vína, čepujeme nejlacinější Plzeňské pivo v Ústí. Dále nabízíme možnost rodinných a firemních oslav, rautů, pořádání svateb, vzhledem k tomu , že vlastníme i Mléčný bar s vlastní výrobou, jsme schopni zajistit na tyto akce veškeré lahůdkářské a cukrářské výrobky.

Jaká jídla mají Ústečané nejraději?
Je to individuální, ale nejvíce žádané jsou pokrmy z kuřecího masa.

Jsou nějaké módní trendy, co se týká kuchyně?
Dnes je moderní se stravovat v rychlých občerstveních, která sice nejsou nejzdravější, ale lidé tomu hojně holdují. Z našeho hlediska je to modní záležitost a doufáme, že se časem lidé opět vrátí ke klasickému stravování v restauracích.

Autor: Petr Sochůrek

21.5.2012 VSTUP DO DISKUSE 1
SDÍLEJ:

DOPORUČENÉ ČLÁNKY

Císař Karel IV. s doprovodem zavítal na úštěcký jarmark i loni.

Císař Karel IV. pobude na jarmarku v Úštěku celou sobotu

Nehoda autobusu v Srbicích.
3

Inventura k polovině měsíce: Policie vyšetřovala v kraji již 720 nehod

Slovan otočil skóre, vedení však neudržel. Kadaň mu oplatila porážku

Ústí n. L. - Hokejisté Ústí nezvládli reparát za výkon v Benátkách a padli i doma s Kadaní.

Na severu Čech hrozí v pátek silné bouřky

Severní Čechy - Část Moravy čekají v pátek odpoledne vysoké teploty, které se mohou pohybovat mezi 31 až 34 stupni Celsia. Do Čech pak večer dorazí od západu silné bouře doprovázené poryvy větru a lokálně přívalovým deštěm.

Cirkus Arlet se zlatým lvem se už v pátek představí na Severní Terase

Ústí nad Labem – Cirkusové šapitó míří na Severní Terasu do Ústí. Na první představení cirkusu Arlet se můžete vydat už v pátek od 18 hodin do ulice Sociální péče u Masarykovy nemocnice.

Podvodníci zaplavují sociální sítě. Chtějí získat peníze skrze falešné profily

Severní Čechy - Neposílejte nikomu svoje číslo, policie varuje před podvodníky, kteří vytvářejí falešné profily na Facebooku a chtějí získat peníze. Méně pozorné uživatele dokáží připravit o tisíce korun. Snaží se získat ověřovací SMS pro internetové mobilní platby.

Copyright © VLTAVA LABE MEDIA a.s., 2005 - 2017, všechna práva vyhrazena.
Používáme informační servis ČTK. Kontakt na redakci.
Publikování nebo šíření obsahu Denik.cz je bez písemného souhlasu
VLTAVA LABE MEDIA a.s., zakázáno.
Marketingové podmínky. Cookies. Zrušit oznámení