„Slavíme 20 let úspěšného působení na trhu. Je to už kus života. Při pohledu na některé z Vás musím konstatovat, že jste v době založení firmy byli velmi mladí nebo jste zrovna možná přicházeli na svět. Právě mladá krev je naše budoucnost. Věřím, že další roky budou lepší nebo minimálně stejně dobré jako ty předešlé," řekl při úvodním slově generální ředitel COM PLUS CZ a.s Jaroslav Hercík.Logo

Na jevišti před představením kromě generálního ředitele Hercíka vystoupil i obchodní ředitel Jan Ullrich, ředitel ICT Tomáš Barczi a marketingová manažerka Martina Jandásková. Po nich patřily prkna divadla už jenom hercům představení, které vychází ze slavného českého filmového muzikálu Zdeňka Podskalského a Karla Svobody "Noc na Karlštejně". Původní divadelní hru napsal Jaroslav Vrchlický v roce 1883 ve věku 29 let. Ústřední dvojice Karel IV. (Radek Zima) a Eliška Pomořanská (Tereza Mátlová) sklidila několikrát aplaus, stejně tak jako ostatní členové souboru. Již zlidovělé písně Lásko má, já stůňu a Do věží si v hledišti nezpívaly jenom dámy a dívky, ale i muži. Během představení, došlo i na úsměvné divadelní vtípky typu: malířské připodobnění portrétu Karla IV. k současné hlavě státu (sepjaté ruce) či jízdu na kole.

„Jde o chybu z druhého záběru filmu, kde vidíme v pozadí muže, vedoucího jízdní kolo. Není to problém divadelní inscenace. Filmovým fandům je tento lapsus důvěrně známý a koluje po internetu," vysvětluje v programu ke hře Zdeněk Podskalský mladší, který Noc na Karlštejně podle stejnojmenného filmu na motivy hry Jaroslava Vrchlického upravil. „Na úpravci pak je snaha tyto detaily (nedokonalosti) opravit, nebo jim připsat funkci pihy na krásné tváři, která narušuje přílišnou symetrii a zvyšuje tak zajímavost celku," dodal Podskalský jr..
Po muzikálu, který měl dvě dějství, následoval bohatý raut. „Bylo to důstojná oslava naší společnosti. Věřím, že si ji všichni pozvaní hosté náležitě užili," pronesl obchodní ředitel Jan Ullrich.