Krásné dívky jako Hanka Mašlíková, Lenka Taussigová-Kocmanová a spol. ukážou jaké oblečení, boty a doplňky budou letos vládnout podzimu.

„Tato Velká módní show bude atypická ze dvou důvodů: Zaprvé proběhne venku a zadruhé je spojená s nočním nakupováním. Na čtyřicet obchodů připraví speciální prodejní nabídky. Otevírací doba bude prodloužená do 23 hodin," informoval Michal Ešner, marketingový manažer obchodního centra Forum Ústí nad Labem.

Smyčcové trio

Kromě modelek se na Velké módní show představí i smyčcové trio Inflagranti. Tři krásné instrumentalistky používají klasické smyčcové nástroje v elektrické podobě a kombinují klasickou a moderní hudbu. Přehlídku uvede zpěvák a herec Petr Vojnar. „Často moderuji akce pod širým nebem, např. golfové turnaje, fotbalové zápasy i módní přehlídky. Být venku mi nevadí. Těším se. Doufám, že nám bude přát počasí. To bohužel nejde naplánovat," usmál se Petr Vojnar.

Velká módní show se uskuteční v prostoru před obchodním domem a začíná v 19:00. V případě špatného počasí se přehlídkové molo přesune „pod střechu" do průchodu mezi levým a pravým křídlem OC Forum.