A to přesto, že nenabídl dva své „původně avizované" tahouny. Dalibor Janda, jehož chraplák mohl přivést mnohé návštěvnice do varu i do extáze, zrušil koncert s předstihem.

Absolonová nadchla

A Kroky Michala Davida, sice hrály na konec plesu v DK Ústí, ale byl to jen cover band, který přehrává odrhovačky Michala Davida s jeho požehnáním.

Jasnou hvězdou plesu byla Monika Absolonová, pop zpěvačka, která bavila Ústí a vyprodávala Severočeské divadlo muzikálem Funny Girl. Ten jí vynesl Cenu Thálie 2011, její první.

V pěkném světle se ukázalo i ústecké divadlo, jehož orchestr pod taktovkou svého ředitele Miloše Formáčka hrál melodie i písně z muzikálu Noc na Karlštejně. Fotoreportáž zde:

FOTO: Letošní Ples všech Ústečanů zahájili Karel IV. s Eliškou

Je pěkné, že si na tuto akci dirigent čas udělal. A pěkně svou císařovnu Elišku odzpívala Petra Peterová, kterou z této role známe i ze Severočeského divadla. Buška hrál Radek Krejčí, jehož setkání s Monikou Absolonovou (ona na scéně, on v publiku) bylo milé až dojemné.

Slavík Nagy jako za mlada

A aby ne, rok a půl strávený v Ústí je dodnes pro slečnu Absolonovou velké téma. Moc ráda vzpomíná…

Hvězdou plesu byl bezesporu i bavič a zpěvák Vladimír Hron. Vtipy sypal z rukávu, bavil hity české i italské provenience a dámy pod pódiem, respektive u pódia z něj byly paf.

Podobně jásaly dámy při show Petera Nagyho. Dávnému Zlatému slavíkovi to zpívá jako za mlada.

Povedla se půlnoční tombola, pár cena na jevišti vylosoval a rozdal také nový šéfredaktor Ústeckého deníku, Martin Klimeš.

Losování mělo spád i díky nedočkavým návštěvníkům.

Sbohem lásko, já jedu dál

A hudební senior Josef Laufer před jednou, kdy už mnozí zábavu vzdali a zamířili na noční trolejbus? Sbohem lásko, já jedu dál, loučil se Pepík.

Ale před tím ještě rozhýbal parket nefalšovaným rokenrolem.