CELÝ ROZHOVOR NAJDETE ZDE.

Kolik u vás stojí svatební obřad a kolik jste jich v tomto roce organizovali?
Obřad stojí od 4000 do 5500 Kč dle místa konání. Letos bylo tuším 17 obřadů.

Ta žlutá květina, co vám na skále roste – ta je vzácná? Nechodí Vám ji lidi škubat?
Ano, jedná se o Tařici skalní. Zatím jsme problém nezaznamenali.

Kdy na Střekově uvidíme šermíře? Váš předchůdce tam tlačil jakési nezávislé festivaly, nic proti nim, ale podle mého názoru to sem nepatří.
Šermíři se na hradě objevily i letos a na příští sezonu chystáme více šermu i mimo velké akce. A co se týká toho co patří a nepatří do prostor hradu, a to bude mít spoustu lidí rozdílné názory. Dle mého je důležité pro každou akci oslovit ty správné návštěvníky.  Pokud odejdou spokojeni tak akce na hrad patří.

V letošní sezoně se opět v Ústí konaly tři akce v jediný den, jedna z nich u vás. Nemrzí vás, že si „kradete" návštěvníky?
Ano to není úplně dobré. V příští sezoně se budou ve spolupráci všech pořadatelů akce koordinovat a snad už k takovéto situaci nedojde. I když ne vždy je možno najít  volný termín,ve kterém se žádná jiná akce nekoná.

Kterou z letošních akcí považujete za nejpovedenější? A našlo se i něco, do čeho byste třeba už znovu nešel?
Dle mého názoru to byl muzikál Noc na Karlštejně. Překvapil mě zájem i ohlasy na akci. Samozřejmě byly i akce které nedopadly úplně dle očekávání, ale to se u nultých ročníků stává.

Už jste na hradě objevil nějakou tajnou komnatu? A mohla by tam nějaká být?
Zatím jsem žádnou neobjevil ale doufám že je :)

Jezdí se na hrad dívat jeho majitelé?Vyžadují nějakou speciální péči? Jak se jim hrad a vaše péče o něj zamlouvá?
Ano zavítají k nám i když ne často. Speciální péči nevyžadují, pouze prohlídku celého hradu. Někdy se zdrží i na jídlo – to máme na hradě moc dobré. A jak si stojím – zatím se vlídně usmívají :)