Přestože letošní ročník bude sledovat už jen jako divák, klidně by se prý, jak sama říká, v budoucnu do podobné soutěže ráda znovu přihlásí. Více o soutěži: Hlasujte pro Dívku Ústeckého deníku 2017!

Neměla jste trému z veřejného vystupování?
Právě díky soutěži Dívka Talent si myslím, že s trémou už nebudu mít nikdy takový problém. Samozřejmě tu furt bude při vystupování, hlavně před větším publikem, ale už ne tak velká.

Existuje mezi holkami nějaká rivalita?
Rivalita hraje vždycky svou roli, i když není tolik viditelná. Ale obecně záleží na kolektivu. Jsem ráda, že jsem měla to štěstí a více než rivalita převládalo mezi námi přátelství, které vydrželo až do teď.

Co Vám soutěž kromě přátelství ještě dala?
Důvod neustále se zlepšovat, umění se prosazovat, zviditelnit se v oblasti modelingu a naučit se spoustu nových věcí, které, pokud se někdy v oblasti modelingu budu pohybovat, určitě využiji.

Co kdyby jednou přišla ze zahraničí nabídka stát se profesionální modelkou, dokázala byste opustit přátele a rodinu?
Je to můj velký sen a určitě bych si to moc přála! Je to příležitost posunout se dál v tom, čemu se věnuji, co mě baví a naplňuje. Ale v tomhle veku za mě ještě zodpovídají rodiče, takže bych se s nimi musela dohodnout.

Máte nějaký vzkaz pro letošní dívky?
Holčinám bych určitě chtěla vzkázat: buďte hlavně samy sebou, ale také abyste se snažily dodržovat sportovní chování. Soutěž si zkuste co nejvíce užít, protože je to jeden z nejkrásnějších zážitků. Podporujte se navzájem, samotnou soutěž si tak ještě více zpříjemníte a budete uvolněnější. Sama se na vás určitě přijdu 12. března podívat.