Zvítězila nejen u porotců, ale i v hlasování návštěvníků zcela vyprodaného Hraničáře.

Nebránila se slzám

Vítězka soutěže se na pódiu neubránila slzám. „Je to nádherný pocit," uvedla. Za to, že se přihlásila, vděčí kamarádce Štěpánce Karasové.

Ta loni skončila v celostátním kole na druhém místě a Katku přemluvila, aby následovala její cestu.

Porotce okouzlila například svým zpěvem. „Chodím do hudební školy Evy Randové," vysvětlila Katka. Její maminka, která po vyhlášení doslova zářila, Deníku prozradila, že její dcera je navíc úspěšná ve škole.

Zuzanu nepřemluvily

Katku Nguyenovou a další dvě dívky, Terezu Varvažovskou a Šárku Keričovou, čeká cesta do dalšího kola soutěže. Pokud uspějí, tak možná i celostátní finále.

Soutěžící dívky se nevyhnuly ani klopýtnutím. Zuzana Hejčová na začátku popletla svůj tanec a již nechtěla pokračovat. Nepomohly ani přímluvy soupeřek, ani hlasité "Zuzana, Zuzana," které volal zaplněný sál.

Na pódiu se kromě dívek objevilo i několik známých umělců. Rocker Pepa Šutara prozradil, že by měl na hokeji zpívat státní hymnu. Zpěvačka Alena Skálová pak zdravila přátele „Miláčky z Dětského domova Střekov."

Dívkou Ústeckého deníku čtenáři zvolili Kateřinu Petráskovou. Více zde: FOTO: Dívkou Ústeckého deníku je Kateřina Petrásková. Kdo je Dívka roku?