Připravený je pestrý program: Od 10.00 do 16.00 hodin budou soutěže pro tatínky s dětmi, malování na obličej, na 12.30 hodin je připravena oslava 5. narozenin samičky medvěda malajského Babu, hostem bude cestovatel Dan Přibáň.

Od 14.00 jsou na programu křtiny dvou mláďat žirafy Rothschildovy, které pokřtí Ivana Chýlková s kolegy ze Studia DVA, Janou Strykovou a Romanem Štabrňákem. Při donesení použitého elektrospotřebiče mají děti vstup do zoo zdarma.

NOC SNŮ PRO POZVANÉ

V pátek bude ústecká zoologická zahrada ve večerních hodinách patřit dlouhodobě nemocným a handicapovaným dětem. Po zavírací době se zde koná celoevropská akce Noc snů.

"Akce pro zvané se koná již po deváté, je přihlášeno téměř 200 dětí a zhruba 150 osob jako doprovod. Děti dostanou dárky, suvenýry ze zoo, občerstvení a čeká je zajímavý program plný zážitků – prohlídka zoo s možností vstupu do zákulisí, kontakt s některými druhy zvířat, projížďka vláčkem, soutěže a různé aktivity. Na závěr proběhne večerní krmení tuleňů," přiblížila mluvčí ústecké zoo Věra Vrabcová.