Ačkoli byl předpoklad ukončení odstávky do 18 hodin, hotovo bylo již v jednu hodinu v noci a nemocnice tak mohla najet na běžný režim dodávky elektrické energie v celém areálu na Severní Terase.

"Děkuji řediteli zdravotní péče nemocnice Josefu Liehnemu, za technický úsek Pavlu Rejholcovi a všem, kdo se na přípravě, zajištění a průběhu náročné akce, která nemá v historii Masarykovy nemocnice obdoby, podíleli. Poděkování patří i odborné firmě, která opravu provedla," vyzdvihl Jiří Novák, předseda představenstva Krajské zdravotní, a. s.

Masarykova nemocnice v Ústí nad Labem.
Nemocnice zavírá kvůli zlodějům kovů. Ukradli kabely

"Děkuji zaměstnancům Masarykovy nemocnice, kteří se podíleli na přípravě celé akce a následně na její realizaci, rovněž děkuji veřejnosti, že respektovala všechna omezení, která jsme museli v době akce učinit," zdůraznil Josef Liehne, ředitel zdravotní péče Krajské zdravotní, a. s. - Masarykovy nemocnice v Ústí nad Labem, o. z.

"Chtěl bych poděkovat dalším nemocnicím Krajské zdravotní za součinnost a Zdravotnické záchranné službě Ústeckého kraje za spolupráci během této náročné akce," řekl Petr Fiala, generální ředitel Krajské zdravotní, a. s.

Velká rekonstrukce plynu a kanalizace ve čtvrtek 21. září dopoledne uzavřela na dva až tři týdny křižovatku Dlouhá - Pařížská.
FOTO: V centru Ústí začalo dopravní peklo. Potrvá minimálně tři týdny