„V šesti městech odehrají sedm koncertů, začínají 25. února v Litoměřicích," uvedla Johana Turnerová, spolupracovnice Xindla X.

Xindl X a kapela UDG odehrají sedm koncertů v šesti městech, speciálním hostem je nadějná novojičínská formace Light & Love. Kapela, se kterou spolupracuje i skupina Kryštof.

„Série začne 25. února v litoměřickém Domě kultury, dva koncerty jsou v Lucerna Music Baru v Praze v polovině března (9. a 10. 3.). Závěr bude 10. dubna v Čelákovicích.

Turné, nápad od piva

„Myšlenka na společné hraní vznikla v backstage hudebního festivalu Rock For People u piva," říká Jugi, bubeník UDG. A hned dodává:

„Každý tedy Xindl X i my bude mít plnohodnotný koncertní set, kde zazní nej hity i novější skladby. Na závěr bude společná show, kterou právě ladíme k dokonalosti."

Sám Xindl X ke SPOLEČNÉMU TURNÉ doplňuje:

„Moc se těším. Jsem zvědavý, jaké moje písničky si UDG vybere a jak se toho zhostí (smích). I návštěvníci budou spokojeni. Čeká na ně téměř tříhodinový koncertní set. Za sebe mohu říct, že spolu s mojí kapelou zahrajeme skladby z poslední loňské desky Čecháček a totáček (Barbína, V blbým věku, Čecháček a totáček a další), ale také starší hity jako třeba Anděl, Chemie, Láska v housce …"

Ládek i Cheerlanders

Lístky na SPOLEČNÉ TURNÉ jsou v běžných předprodejích. Ne tak ale v případě tradičního ústeckého Plesu sportovců 21. března v Domě kultury v Ústí. Předprodej vstupenek na něj je na telefonním čísle 602 450 366 nebo na e-mailu mpku@seznam.cz

Ples moderuje DJ Libor Zajíček, vystoupí tu vedle Xindla X i úspěšní Basta Cheerlanders, Roxel Music a také KLM.