A to nejen díky zahradníkům, kteří vyčistili trávníky a chodníky, ořezali keře a stromy, ale hlavně díky dětem a paní učitelkám, které oslavily příchod jara písničkami, tanečky a vysázely do truhlíků barevné macešky, vrby rozveselily pentličkami a vajíčky. Také z oken budovy se na vás usmívají veselé obrázky zvířátek.

To vše jsme dělali pro radost nás všech, ale také proto, že se těšíme ve dnech 4. a 5. dubna na nové děti se svými rodiči, kteří k nám přijdou k zápisu na nový školní rok 2016/17. Ukážeme jim, co vše u nás máme.

Všechny děti si odnesou dáreček

Prohlédnou si kvalitně zařízené třídy, mohou si pohrát v dílně, která je zařízena ponky pro malé řemeslníky, zkusí si „pracovat" na velkém interaktivním plátně, zhoupnou se na zahradě a pohrají si s našimi dětmi. Všechny děti si odnesou dáreček za to, že byly při zápisu statečné.

Rodiče dostanou potřebné informace o nadstandardních činnostech jako je keramika, návštěvy solné jeskyně, výuka angličtiny, o projektech tříd a dalších akcích. Pokud se chcete dozvědět více, máte možnost na msvyhlidka.cz.

Kolektiv MŠ Vyhlídka