To bylo ještě fajn. Od 12. března jsme seděly u televize a poslouchaly Prymulu. Musela jsem zrušit společný týdenní pobyt v Sezimově Ústí, divadlo, samozřejmě, že se neslavily narozeniny," vysvětlovala na úvod za všechny dámy Eva Tomsová. 


V klubovně bylo připravené občerstvení, každá něco přinesla. Sedělo se ale venku pod velkými deštníky, lépe se tam dýchalo. U dveří standardní desinfekce, roušky jim sice slušely, ale už se všechny těší, až je odloží. Dodatečně se slavily narozeniny paní Jany a paní Marušky. Obě se narodily ve stejný den 17. března, která je starší se tajilo. Hlavním bodem jednání byla dlouho očekávaná informace ze Sezimova Ústí. " Pojedeme! Náhradní termín je 8.- 14. října, program je opět skvělý. Pár lidí se odhlásilo, zdravé jádro zůstalo," s úsměvem konstatovala předsedkyně Tomsová.

To víte, když se u velkého stolu sejde dvacet zkušených krasavic, probere se všechno. Facebook jim není cizí a tak došlo i na ekonomickou krizi, televizní seriály, provokatéry, lháře i hrdiny národa. Nemyslete si, když je někomu přes sedmdesát, nemusí stát v koutě. Životních zkušeností mají dost, zaslouží si naší úctu a respekt. Senioři v Trmicích už myslí na Václavskou tancovačku, tombola prý bude zase originální.