Ústecká Arma válí, podceňovaný tým mladíků překvapuje a pod novým trenérem Jiřím Jarošíkem září. Severočeši zatím trůní na třetím místě, po sobotě ale může být ještě lépe. Bílomodří totiž přivítají druhou Líšeň, a pokud vyhrají, nejen že udrží náskok před zbylým startovním polem, ale navíc celek z předměstí Brna přeskočí!

"Asi nikdo, ani my sami, nečekal, že budeme v posledním kole podzimu hrát doma o přečkání zimy na druhém místě," pravil těsně po výhře v Blansku Jiří Jarošík plný emocí. "Já teď budu hlavně alespoň jeden den zase klidně spát," popsal své pocity.

I na něj se hrne chvála ze všech stran, po zápase s Třincem mu složil poklonu i uznávaný František Straka. Možná i proto půjde Arma do utkání jako mírný favorit. "Samozřejmě, že se těšíme. Musíme hlavně dobře zregenerovat a připravit se na dalšího těžkého soupeře," nechtěl prozrazovat víc, než je nezbytně nutné.

Ve prospěch celku z metropole na Labi hovoří i vzájemné zápasy - oba protivníci se utkali zatím pouze dvakrát, loni Ústí slavilo v Líšni 3:1, na severu Čech se diváci branek nedočkali.

Jak to bude tentokrát? To se fanoušci dozvědí už v sobotu, ačkoliv stále nemohou být přímo na stadionu. Šlágr posledního podzimního kola začne už v 11 hodin, tedy o dvě a půl hodiny dřív, než je po koronavirové pauze zvykem a než rozehrají své mače zbylé týmy.