„Potřebovali bychom alespoň jednoho kvalitního hráče do každé řady,“ avizoval už v průběhu zimy trenér Michal Kubec, že by uvítal rozšíření kádru, který často nabourávají práce na směny. Do Mojžíře ovšem žádné posily nedorazily. „Pokud se nám nepodaří nikoho přivést ani nadále, možná bychom museli v létě zvážit, jestli nebude I. A třída nad naše síly. To ale neznamená, že to chceme teď na jaře nějak vypouštět nebo vzdávat. Rádi bychom si záchranu uhráli na hřišti, a pak uvidíme,“ předeslal Kubec.

Nevyrovnanost výkonů naznačila i poslední dvě přípravná klání. Mojžíř sice nejprve zdolal Junior Děčín 2:1 a poté i Heřmanov 3:2, hodnocení ale bylo zcela odlišné. „V Děčíně jsme se sešli, tam jsem s naším výkonem spokojen a takto bych si představoval naši hru během jara. V Heřmanově to ale i přes výhru nemělo s fotbalem nic společného, tam jsme se pro změnu nesešli a bylo to znát.“

Mojžíř vstoupil po uzávěrce přílohy do jara derby v Neštěmicích, v němž na podzim vyhořel 0:10. „Trochu se toho obávám, snad to tentokrát odehrajeme se ctí a ne s ostudou,“ uzavřel Kubec.