V něm předvedli heroický výkon fotbalisté Libouchce, kteří do Oldřichova odcestovali s těžko uvěřitelnou marodkou, přesto přivezli výhru 1:0, kterou trefil tři minuty před koncem Kodet.

„Chybělo nám sedm hráčů, kteří běžně nastupují v základní sestavě, ale šli jsme štěstí naproti a vezeme fantastickou výhru,“ rozplýval se trenér Václav Strádal. „Podržel nás brankář Pluhař, oproti minulým zápasům se k nám otočilo v koncovce štěstí čelem.“

Ústecké derby viděli diváci na Střekově, kam zavítal Mojžíř. Pikantní duel nabídl hned sedm branek, i díky hattricku Dominika Dvořáka se nakonec z výhry 5:2 radovali domácí.

Utkání Fotbalové národní ligy mezi FK Pardubice (v červenobílém) a FK Ústí na Labem.
FOTO: Arma popáté v řadě v lize nevyhrála

„Věděli jsme, že soupeř má silné standardní situace, na což jsme se zaměřili. Uhlídali jsme jejich největší zbraně a pohybem a výbornou kombinační hrou jsme si došli pro výhru,“ hodnotil trenér Střekova Pavel Bednář.

„Tentokrát jsem spokojený s přístupem a nasazením hráčům, ale takové individuální chyby, co dokážeme vyrobit, se jen tak nevidí,“ posteskl si kouč hostů Michal Kubec. „Střekov bohužel každé naše zaváhání potrestal a zaslouženě tak vyhrál.“

V krasojízdě pokračují Neštěmice, které už jediné stíhají vedoucí Roudnici. Chuderov totiž prohrál 3:5 v Bohušovicích. „Z naší strany zápas blbec. Nedali jsme šance, gól na 3:0 asi viděl jen pomezní sudí, za stavu 4:3 nám navíc upřeli jasnou penaltu,“ řekl po utkání kouč hostů Petr Čítek.

Fotbalisté Brné ilustrační
Brnou trápí absence, bez řady hráčů neuspěla v Litvínově