Před sezónou vyhlásili v Neštěmicích útok na návrat zpět do krajského přeboru. A do nového ročníku vkročili výhrou 3:1 nad Bílinou.

„Důležitý vstup do sezony proti ambicióznímu soupeři,“ oddechl si po zápase trenér Jan Deutsch. „V prvním poločase jsme si vypracovali celkem dost šancí, ale bohužel zakončení bylo tréninkového charakteru,“ hodnotil. Po přestávce už to ale byla jiná písnička. Domácí během minut nasázeli tři branky, dvakrát se prosadil Wajshajtl a jednou Lácha, soupeř už se vzmohl jen na korekci.

„Pomohla nám první branka a v tu chvíli jsme i drželi míč. Z toho jsme si vytvářeli brankové situace a dvě takřka totožné jsme proměnili,“ pokračoval neštěmický trenér v hodnocení. „V tu chvíli jsme až moc slavili a to se projevilo na hře. Soupeř byl pak lepší. Naštěstí naše obrana jen jednou nepohlídala obávaného snajpra Tůmu,“ našel i negativa.

LIBOUCHEC VYUČOVAL

Skvostný start zažil i Libouchec. Nejen, že si přivezl tři body z Chuderova, ale ústeckého rivala navíc zesměšnil sedmi brankami! Dvakrát se prosadil Denis Lácha, dva zásahy zaznamenal i David Řezníček. Další trefy obstarali Kabát, Wild a sedmnáctiletý mladík Stehlík. Čestný úspěch domácích zařídil Michal Tikovský.

STŘEKOV DOSTAL BŮRA

V hodně oslabené sestavě nastoupili v Roudnici fotbalisté Střekova. Ti přicestovali pouze ve třinácti hráčích, což se proti mladému týmu domácích projevilo v závěrečné čtvrthodině. Roudnice během ní nasázela tři branky a v utkání zvítězila jasně 5:0.