Po patnáctém kole, které ukončilo podzimní část soutěže je lídrem soutěže celek Army, který nasbíral 33 bodů, o tři více než na druhém místě celek Bohemians Praha.

Druhá liga si však letos předehrává ještě úvodní jarní kolo a na Armu čeká cesta do Xaverova, kde hraje domácí zápasy rezerva pražské Sparty. A v sobotu od 10.15 hodin změří síly poslední celek tabulky a lídr druholigového pořadí.

„Od mladého mančaftu soupeře očekávám běhavý fotbal a uvidíme jak se k posílení postaví trenér A týmu, který hraje s Bohemkou až v pondělí. Mužstvo se stále mění, posiluje z a týmu o brankáře, hraje zde i Brabec, Podaný, Mareš a další,“ přemýšlí o sestavě soupeře ústecký kouč Svatopluk Habanec,
Poslední rezerva Sparty nasbírala v odehraných patnácti kolech deset bodů, o jediný bod má na kontě více předposlední Most a pět bodů jich pražský celek ztrácí na Brno. Doma B tým Sparty odehrál sedm střetnutí a dvakrát se mu podařilo zvítězit, jednou remizoval a čtyřikrát odešel poražen. Armu venku odehrál osm zápasů a bilanci má vyrovnanou, čtyři výhry a stejný počet porážek.

„S podzimem jsme samozřejmě maximálně spokojeni. Určitě jsme nečekali, že budeme s takhle úzkým kádrem vést tabulku o tři body . Chtěli bychom dobře vstoupit i do jarní předehrávky, ale Sparta nebude chtít nechat rezervní mužstvo sestoupit. I když se utkají celky z opačných pólů tabulky, nečeká nás nic jednoduchého. Vyhrát bychom chtěli, ale soupeře respektujeme,“ tvrdí Habanec a dodává: „Pokud jde o zranění, tak stále mimo hru zůstávají Valenta, Hyčka, Dvořák, Jablonský a Peterek už trénují a po trestu za čtyři žluté se vrací Zeman. Bude nás tak na lavičce alespoň o dva hráče více.“
Na jaře se pak utká Arma 10. března na domácím hřišti celek Jihlavy.