„Z naší strany to bylo hodně bojovné utkání, hráli jsme ve velkém nasazení. Na úvod přípravy to byl velmi těžký soupeř, Liberec hodně držel míč a vyhrál zaslouženě. Ale s výkonem hráčů a s jejich nasazením jsem spokojený. Pracovali dobře," chválil svůj tým trenér Lukáš Přerost.

Přesto našel na výkonu Army i negativní věci. „Gól padl po naší standardce a podobných zbytečných ztrát tam bylo více. Snažili jsme se hrát na brejky, ale finální fázi jsme neřešili dobře," všiml si kouč.

V sestavě Army se objevilo hned několik nových hráčů, kteří jsou v Ústí na zkoušce. „Nechci příliš hodnotit individuální výkony, jsme ve fázi zkoušení a byl to teprve první zápas. Ale od nikoho to nebyl žádný propadák. Mach s Pávkem prokázali, že jsou zkušení a z těch zahraničních nehráli špatně Maněv a Kuč," dodal na závěr kouč Army.

FC Slovan Liberec – FK Ústí nad Labem 1:0 (0:0)

Branka: 64. Šural. Rozhodčí: Černý – Berka, Musil. Diváci: 80.

Ústí: 1. poločas: Novák – Zeman, Vaněk, Mach, Šraga – Pávek, Jursa, Jovanovič – Maněv, Veverka, Laibl. 2. poločas: Zacharda – Pavlata, Zukič, Mach, Pícha – Martykán, Králík, Kuč – Maněv (60. Malec), Smola, Novotný. Trenér: Přerost.