Tým trenéra Svatopluka Habance porazil teplickou rezervu po divoké přestřelce 5:3. Utkání se hrálo na hřišti v Roudnici nad Labem, kde momentálně Arma absolvuje soustředění.

„Tentokrát budu kritický. Vedli jsme už 3:1, ale soupeř po našich velkých hrubkách dokázal vyrovnat stav. Na to, v jaké fázi se nachází příprava, by náš výkon měl vypadat úplně jinak," řekl trenér Svatopluk Habanec a pokračoval:

„Potýkáme se s úzkým kádrem. Kvůli zranění máme momentálně jen šestnáct hráčů. Zeman do přípravy naskočí ve čtvrtek, ale bohužel u nás skončil záložník Milan Zachariáš, který se s vedením nedomluvil na prodloužení své smlouvy. Nové smlouvy u nás naopak podepsali Dvořák, Džuban a brankář Zacharda," prozradil kouč Army.

Podle jeho slov se navíc ve čtrtek bude pakovat i Bosňan Nino, který byl v kádru Army na zkoušce. „Ostatní hráče už si tady necháme až do konce soustředění, tedy do soboty," dodal kouč Habanec. Další přípravné střetnutí absolvují jeho svěřenci v úterý, kdy změří síly s Mostem.

FK Ústí – Teplice B 5:3 (2:1). Branky: Tenno, Hanich, Valenta, Volek, Červenka – Aidin Majsadraganovič 2, Gabčo.

FK Ústí: Zacharda – Dvořák (46. Peterka), Nino, Dragoun (46. Valenta), Folwarczny (46. Benčík) – Turbák, Tenno, Jukl, Volek (75. Červenka) – Gulajev, Červenka (46. Hanich).