Výkop utkání je v sobotu 24. ledna 10.15 hodin.

Prostor dostanou všichni

„Opět půjde hlavně o to vidět v akci mladé hráče a dorostence. Prostor dostanou všichni hráči současného kádru," prozradil sportovní manažer Army Stanislav Pelc.

Do hry už by podle jeho slov mohla zasáhnout i nová akvizice, srbský útočník Alen Melunovič.

„Rozhodne se však až těsně před zápasem. Alen měl totiž v týdnu natažený sval a nechceme riskovat jeho případné zranění," vysvětlil Pelc.

Hostování čtyřiadvacetiletého vytáhlého forvarda ze sousedních prvoligových Teplic stále není administrativně dořešené.

„Teplice mají zájem, aby hrál u nás v Ústí a pomohl nám k záchraně v soutěži. My máme o jeho služby také zájem. Vše by mělo být dotažené v průběhu příštího týdne," upřesnil Pelc.

Benda nepřijel

Kdo naopak Armu nejspíše neposílí je útočník Jaroslav Benda z Brozan, který byl v Ústí na zkoušce.

„Tento týden se k nám měl znovu připojit, ale omluvil se a nepřijel. Nikoho prosit nebudeme," dodal manažer ústecké Army.

Přijďte na kávu s Armou a vyhrajte!Jedinečnou příležitost objednat si kávu u fotbalistů FK Ústí nad Labem Radima Nováka, Richarda Veverky, Jana Králíka či Jakuba Seidla budete mít v sobotu 24. ledna od 15.00 do 18.00 hodin v rámci akce Káva s Armou. Ta proběhne v kavárně Cafe In v obchodním centru Fórum a můžete zde získat i podpisy hráčů nebo vyhrát šálu, čepici a další předměty s logem ústeckého klubu. Součástí akce je i autogramiáda fotbalistů.