Svěřenci trenéra Petra Němce hrají o páté místo v tabulce a o přízeň svých fanoušků. Pro kouče Ústí to jsou poslední dva zápasy na lavičce FK Ústí.

„Myslel jsem si, že páté místo je docela úspěch," vykládal evidentně zaskočený Petr Němec v den, kdy se dozvěděl o svém odvolání. Jenže Arma jde od porážky k porážce, ta poslední přišla doma s Karvinou 1:3.

NEMÁME CO ZTRATIT

Už před dvojicí atraktivních utkání prohlásil pro klubový web Petr Němec. „Osobně si myslím, že s těmito soupeři se hraje lépe. Nemáte totiž co ztratit a můžete jen získat. Uvidíme, jak to celé dopadne."

Tajenka, jak to dopadne s Karvinou, už byla rozluštěna, jak to dopadne v duelu s postupujícím Hradcem Králové, se můžete přijít podívat na Městský fotbalový stadion v sobotu od 17 hodin.

Další fotbalové zápasy mužstev Ústecka: Krajský přebor 26. kolo: sobota: 17:00: Štětí - Střekov. Neděle: 17:00: Modrá - Neštěmice.
1.A třída 22. kolo: sobota: 13:30: Velký Šenov - Hostovice. 17:00: Rumburk - Brná, Libouchec - Šluknov, Česká Kamenice - Velké Březno, Lovosice B - Mojžíř.
1.B třída 22. kolo: sobota: 10:15: Tisá - Trmice. 13:30: Horní Podluží - Chuderov, Chabařovice - Soběchleby. 16:00: Přestanov - Chlumec.