„Cíl je jasný. Každý viděl tabulku a není to hezký pohled. Musíme předvést minimálně stejný výkon jako s Pardubicemi a zvítězit," řekl pro klubový web fotbalista Army Jan Králík. Připomněl tak dva týdny starý domácí zápas, ve kterém si Severočeši vyšlápli na tým s nejlepší obranou v soutěži a deklasovali ho jasně 3:0.

„Naším cílem bude navázat na utkání s Pardubicemi. Jiná cesta než vítězství pro nás neexistuje," potvrdil trenér Severočechů Petr Němec. Ten bude mít k dispozici téměř kompletní kádr, chybět mu bude jen vykartovaný obránce Lukáš Vraštil.

Hráči Army se na soupeře celý týden poctivě připravovali, podle kouče ale nebyla příprava nijak specifická. „Probíhalo to standardně, jako na každého jiného soupeře," řekl kormidelník FK Ústí.

S tím, že Ústečany čeká důležitý souboj souhlasí. „Jsme v situaci, že pro nás bude každý zápas do konce podzimní části klíčový," uznává trenér.

Naposledy jeho svěřenci smolně prohráli na hřišti favorizované Viktorie Žižkov těsně 0:1 a v dnešním duelu tak mají co napravovat. Hřát je však může fakt, že narazí na oblíbeného soupeře. Loni s ním totiž vyhráli obě vzájemná utkání, venku zvítězili 3:2 a doma 2:1. Jak dopadne souboj s jedenáctým Frýdkem-Místkem tentokrát?