Tým trenéra Petra Škvora zvítězil na půdě Benešova nad Ploučnicí 3:1 a přiblížil se tak záchraně v soutěži. „Připsali jsme si důležité tři body," neskrýval po utkání spokojenost trenér hostujícího týmu.

Bezzubá převaha Benešova

V první půli byli přitom lepším týmem domácí. „Měli více ze hry a byli aktivní. Nám chyběl důraz a byli jsme všude pozdě. Opět jsme dělali chyby v rozehrávce a nemohli se dostat ke kombinaci. Naštěstí pro nás domácí nedali branku," povídal Petr Škvor.

Druhý poločas úplně změnil obraz hry.

„Domácí přestali běhat a my se drželi na míči a vytvářeli si šance. Nejdříve se nám nedařilo zakončit, ale pak přišel průnik Uhlíře, který ustál v šestnáctce domácích nedovolený zákrok a přesně zakončil. I nadále jsme byli lepší, ale přišla naše klasika. Nechali jsme nedůrazem domácí zakončit a bylo srovnáno. Protože jsme nutně potřebovali vyhrát, i nadále jsme byli aktivní a byli za to odměněni. Sak a Jiří Mach v posledních minutách dali výsledku konečnou podobu," dodal Petr Škvor.

Benešov - Chlumec 1:3 (0:0) Branky: Hora Uhlíř, Sak, J. Mach. Rozhodčí: Eichler. ŽK: 3:0. Diváci: 100.
Chlumec: Kubec - M. Semenský, P. Semenský, Švanda, Šulc (45. Vacovský) Weber (58. Sak), L. Mach, M. Škultéty, Škoda Schmied (54. Jakubec), Uhlíř (78. J. Mach).