„Od začátku jsme byli lepší, jen jsme neproměňovali šance. Ve druhé půli jsme zvýšili už na 3:0, ale pak jsme si nechali dát zbytečný gól a ke konci na hřišti trochu vzplály emoce. Rozhodčí neviděl zákrok na Michala Rohlíka, který poté oplácel. Vyhráli jsme ale zaslouženě," povídal trenér Chuderova Roman Tikovský, jehož tým zůstává se šesti výhrami v čele tabulky.

To jeho protějšek na lavičce Chlumce Petr Škvor spokojený být nemohl. „V prvním poločase byli jasně lepší domácí hráči. My jsme dopředu nic nevymysleli. O poločase jsme si povídali o nasazení a přístupu, ale asi jen patnáct minut druhé půle jsme byli důstojným soupeřem. V závěru šli domácí do deseti, ale počínali si velice zkušeně a k ničemu nás nepustili. Prohráli jsme naprosto zaslouženě," uznal.

PŘESTANOV SE PROBUDIL

Premiérovou výhru v sezoně slaví Přestanov, který si doma vyšlápl na Šluknov a zvítězil 5:2!

„Konečně se nám podařilo vyhrát a zúročit festival neproměněných šancí z minulých zápasů. Skvěle zahrál Vyšata, který byl u všech gólových situací, ale i ostatní zaslouží poděkování za bojovný výkon," řekl kouč Pavel Plecitý.

V šestém kole naopak zcela selhali fotbalisté Hostovic a Svádova, kteří utrpěli kruté debakly v Benešově a v Liběšicích.

Chuderov – Chlumec 3:1 (2:0). Branky: Culek, J. Rohlík, Žárský – Weber. Rozhodčí: Mecl. ŽK: 1:5. ČK: 1:1 (M. Rohlík – Mach). Diváci: 80.
Tisá – Jiříkov 1:4 (0:2). Branky: M. Povejšil – Novák 2, Škvor, Šolc. Rozhodčí: Maleček. ŽK: 2:2. Diváci: 30.
Přestanov – Šluknov 5:2 (2:1). Branky: Vyšata 2, Šmejkal 2 (1 z PK), Levinský. Rozhodčí: Jirsák. ŽK: 2:2. Diváci: 30.
Velký Šenov – Trmice 3:2 po PK (0:1). Branky: Podhora, Miko – Uhlíř, Líbal. Rozhodčí: Novotný. ŽK: 0:2. Diváci: 40.
Benešov – Hostovice 5:0 (3:0). Branky: Pop 3, Kolář, Brom. Rozhodčí: Dvorský. ŽK: 1:1. Diváci: 80.
Liběšice – Svádov 6:0 (1:0). Branky: Knop 3, Mikina, Vlasák, Janda. Rozhodčí: Mareš. ŽK: 3:1. Diváci: 100.