Na podzim jim úvod totálně nevyšel a dlouho tápali na posledním místě, nyní se vyhřívají na prvním místě tabulky. Po rozebrání Soběchleb v poměru 4:0 mají na čele soutěže šest bodů k dobru!

Zápas celků z čela tabulky přinesl překvapivě jasný průběh. „Soupeř k nám přijel s tím, že chce vyhrát, ale moc nás neohrozil. Byli to mladí kluci, kteří k nám rychle přistupovali, ale jejich hra končila na hranici velkého vápna," hodnotil utkání trenér Chuderova Roman Tikovský.

Tabulku neřešíme

Jeho svěřenci mu poprvé udělali radost po sólo akci Guttmanna, který zasekávačkou obelstil obranu a bylo to 1:0. „Stejný hráč hlavou zvýšil na 2:0 po centru Michala Rohlíka, hosté to pak otevřeli a do jejich obrany jsme se ještě dvakrát prosadili. Bylo to zasloužené vítězství," liboval si trenér lídra soutěže.

Příště narazí Chuderov na Union Děčín. „Tabulku neřešíme, v Děčíně chceme urvat body, zatím jsme spokojení," uzavřel kouč Tikovský.

Chuderov - Soběchleby 4:0 (1:0) Branky: Guttmann 2, M. Rohlík, Jouza. Rozhodčí: Nedvěd. ŽK: 1:3. ČK: 1:0 (76. Moučka). Diváci: 70.
Chuderov: Bakiu-  J. Rohlík, Vosyka, Moučka, Kubík - Žárský, Guttmann, Zvonek, Gabriel - Jouza, M. Rohlík.