„V Mikulášovicích jsme naposledy ztratili body, tak jsme se zápasu trochu obávali. Tentokrát jsme to ale měli pod kontrolou, byli jsme jasně lepší," pochvaloval si kormidelník Chuderova Roman Tikovský.

Přestože jeho tým brzy prohrával, ještě do pauzy otočil skóre. „O vyrovnání se hlavou po rohovém kopu postaral Špaček a pak jsme šli do vedení," povídal Tikovský.

Rohlíkova one man show přišla po přestávce

Po přestávce začal řádit Michal Rohlík, který se do sítě soupeře trefil hned čtyřikrát. „Měl šance už v první půli, ale nedařilo se mu. Mohli jsme vyhrát i vyšším rozdílem, ale řadu šancí jsme opět neproměnili. Domácí byli hodně agresivní, chvílemi Rohlíka zastavovali až brutálně. V poločase kvůli tomu vznikl konflikt a vzduchem létaly karty," povídal kouč hostů.

Ti si nakonec dokráčeli pro snadnou výhru a dál zůstávají třetí. „Boj o druhé místo ještě nevzdáváme. Příště hrajeme právě v Šenově a chceme tam zvítězit. Hlavní je ale udržet to třetí místo," má jasno trenér.

Mikulášovice – Chuderov 1:6 (1:2) Branky: M. Soukup ml. – M. Rohlík 4, Jouza, Špaček. Rozhodčí: Plzák. ŽK: 5:4. ČK: 1:0 (Hejl). Diváci: 50.
Chuderov: Bakiu – Vosyka, Protschke, Moučka, Žárský – Dvořák, Gabriel, Guttmann, Špaček (46. Kubík) – Jouza, M. Rohlík.