„Byl to zvláštní zápas, utahaný, se šťastným koncem pro nás," prohlásil trenér vítězů Václav Strádal.

Vlastní gól

Ve Velkém Březně se na branky nečekalo příliš dlouho. Už po osmi odehraných minutách se oba týmy prosadily jednou – respektive obě branky stříleli domácí střelci. „I přes konečnou porážku se mi to líbilo. Od čtvrté minuty jsme vedli, ale po vlastním gólu bylo srovnáno a před odchodem do kabin jsme dostali gól do šatny," litoval předseda Jiskry David Řezáč.

Vstřelená branka na konci prvního poločasu převážila misku vah na stranu hostujícího celku, který měl v tu chvíli psychologickou výhodu. „Snažili jsme se o rychlé protiútoky a postupem času hráli stále více na riziko. Štěstí se přiklonilo na stranu soupeře, ale diváci si to užili," povídal o prohraném utkání předseda Velkého Března David Řezáč.

Zvýšit hlas musel v kabině trenér Václav Strádal, aby se jeho svěřenci měli na pozoru a dotáhli dobře rozehranou partii ke zdárnému konci. „Nebyl jsem spokojený, vyříkali jsme si to, ale po přestávce nás soupeř zatlačil. Museli jsme se bránit, podařilo se nám utéct a dát branku," těšilo Strádala.

Dotahující Velké Březno už nenašlo tu pravou gólovou odpověď a po dobrém výkonu se domácí hráči museli spokojit s porážkou 1:3. „Výsledek neodpovídal předvedené hře, v dalším kole musíme udělat body," měl jasno Řezáč.

Hráči Jiskry zajíždí ke svému utkání na Střekov, Libouchec se představí doma s kvalitním celkem z Pokratic.

Velké Březno – Libouchec 1:3 (1:2) Branky: Pošík – Černohorský, Kučera, vlastní. Rozhodčí: Červený. ŽK: 4:2. Diváci: 100.
Velké Březno: Ondrka – Lapšo, Kulhánek, Cimpl (72. Charvát), Pechánek – Valenta (70. Polách), Borovec, Králíček, Kratochvíl – Barvínek, Pošík.
Libouchec: Klačanský – Hejna, Hammer, Novák, Kučera – Slavka, Filipi (75. Zelený), Wild, Kabát – Černohorský, Němeček (60. Palaščák).