„První poločas byl z naší strany ještě slušný, ale druhý kluci jen odchodili. Vykašlali se na to. Nebylo tam srdíčko, bojovnost, nic," zlobil se trenér předposledního týmu tabulky.

Jeho svěřenci šli přitom v duelu s Modrou brzy do vedení. „Začali jsme aktivně, už v 8. minutě se Schmied dostal k odraženému míči a jeho střelu domácí hráč ztečoval do protipohybu gólmana. Pak jsme měli i další šance, ale neproměňovali jsme je a v největším tlaku jsme ztratili míč a z brejku dostali gól na 1:1," mrzelo kouče Osady.

ČEKAJÍ NA KONEC SEZONY

Za nerozhodného stavu se šlo do kabin, ze kterých se ale po pauze vrátil na hřiště jen domácí tým. „Řekli jsme si, že musíme být nadále aktivní, ale už v 50. minutě jsme po další chybě dostali druhý gól. Pak už kluci jen stáli a nechávali si dávat další góly," zlobil se Čítek.

Podle jeho slov byl patrný rozdíl v přístupu a bojovnosti. „Nepochopím to, nikdo z našeho týmu nijak nevyčníval. Všichni už asi čekají na konec sezony. Já jsem naštvaný, ale hráčům je to jedno. Nevypadá to, že by je to nějak štvalo. Příště máme Blšany, ale pokud budeme hrát takhle, jsme schopní prohrát i s nefotbalisty," dodal na závěr zklamaný trenér Střekova.

Modrá – Střekov 4:1 (1:1) Branky: Kříž 3, Šotola – Schmied. Rozhodčí: Fencl. ŽK: 4:1. Diváci: 50.
Střekov: Dvořák – Šindelář, Tichý, Rohlík, Stárek – Bednář, Mikšovský, Novotný, Schmied – Lejček, Řezníček.