První šanci měli sice domácí, ale Krok ve 13. minutě zamířil pouze do břevna. „Šanci jsme nevyužili, soupeř pak dal náhodnou branku, to ho nastartovalo, byl fotbalovější a hlavně ve druhé půli už nás přehrával,“ říká domácí kouč Martin Beran.

Do vedení se dostali hosté Murdychem, jehož hlavička se odrazila od břevna. Stejný hráč byl pak i u druhé trefy hostů. Další šance zlikvidoval  Šindelář a domácí brankáře Děčína překonat nedokázali. Velkou šanci měl Janda, Růžička nastřelil tyč, ale tři body putovaly do Děčína.

„Děčín prokázal své kvality a my jsme prostě zabředli do bojů o záchranu. Bude to těžké se zvednout. Nyní hostíme Modlany, na které jsem se byl podívat a hrají výborný fotbal a pak jedeme do Štětí, které je namočeno také. Pro nás to budou dva klíčové duely. Máme tři body na poslední Modlany, tudíž v dalším kole půjde o všechno,“ tvrdí Beran.

Neštěmice - Děčín 0:2 (0:1).

Branky: Murdych 2. Rozhodčí: Krupka. ŽK: 2:1. Diváci: 200.
Neštěmice: Šindelář – Netymach (60. Bubla), Soukup, Holly, Podrazil (46. Růžička) – Stehlík (72. Zoubele), Zvonek, Valenta, Paseka – Janda, Krok.