Hráči z Osady si proti Libouchci vzpomněli na ofenzivní manévry z loňské sezony, kdy ovládli 1.A třídu, a zvítězili vysoko 7:1. Domácí kouč Petr Čítek přesto nebyl s výkonem týmu úplně spokojený.

„Výsledek zkresluje, zápas byl vyrovnanější než ukazuje skóre. Jsem rád, že jsme řadu šancí dotáhli do konce, na druhou stranu mi ale zápas ukázal, že stále děláme spoustu chyb v obraně," uznal Čítek.

Vyhlížejí posily

Podle jeho slov mají hráči stále na čem pracovat. „Musíme se na to v posledním týdnu hodně zaměřit a vylepšit hru dozadu. Loni v 1.A třídě jsme soupeře přehrávali a kluci jsou zvyklí útočit, ale dozadu to není ono. Se silnějšími týmy by to mohl být problém," uvědomuje si trenér Střekova.

Jeho tým navíc dál vyhlíží posily. „Potřebujeme rozšířit kádr, Schmied z Chlumce by u nás měl zůstat, ohledně Lédla ještě jednáme. Rádi bychom ale do týmu přivedli ještě jednoho až dva hráče. Snad nám vyjdou vstříc Neštěmice, u kterých bude od nás hostovat Chrudimský. Hráčů je totiž málo," říká Petr Čítek.

Okleštěný Libouchec

Podobný problém mají i v Libouchci. „Boj o hráče je obrovský, na Ústecku není kam sáhnout. My máme v kádru osmnáct až devatenáct lidí, ale někteří jsou dlouhodobě zranění a jiní pracují na směny. Oproti loňsku máme kádr hodně okleštěný," říká kouč Libouchce Václav Strádal.

A jak hodnotí vystoupení svého týmu na Střekově? „Byl to pro nás druhý zápas během dvou dnů. Výsledek neodpovídá průběhu, i když soupeř byl samozřejmě lepší. Pro nás ale byla jediným účelem kondice. O výsledek nám půjde až za týden proti Obrnicím."

Střekov – Libouchec 7:1 (3:1) Branky: Řezníček 4, Novotný, Lenc, Šindelář – Slavka.
Střekov: Souček – Lédl, Rohlík, Tichý, Baláž – Schmied, Lenc, Novotný, Vošahlík – Řezníček, Bednář. Střídali: Šindelář, Manycz, Dvořák.
Libouchec: Koucký – Král, Martinů, Rychter, Kučera – Hejna, Šum, Pacák, Slavka – Němeček, Vacek. Střídal: Vyhnal.