Trmice prohání hlavně celek Petrovic, nejlépe střílející tým soutěže. Druhý celek tabulky prohrál jen v úvodním kole soutěže, právě s Trmicemi, od té doby ale nezaváhal a své soupeře pokaždé přehrál minimálně o pět branek! I ve čtvrtém kole si Petrovičtí s chutí zastříleli, když na domácím trávníku smetli Velké Chvojno vysoko 7:1.

Nad očekávání dobře se zatím daří i rezervnímu týmu Mojžíře, který má na svém kontě osm bodů a naposledy si doma vyšlápl na ambiciózní Skorotice, které doma rozdrtil 6:1. Poslední v tabulce zůstávají fotbalisté Malečova, i přes překvapivou výhru 2:1 na penalty na půdě Tisé.

2. třída – 4. kolo:

Trmice – Chabařovice 3:1 (1:1). Branky: Melichar 2, Pokorný – Kytka. Rozhodčí: Poborský. ŽK: 1:2. Diváci: 50. V prvním poločase domácí spálili řadu šancí. Ve druhé půli byli hosté třicet minut lepší, ale v závěru zápasu Trmice dvěma góly rozhodly o své čtvrté výhře v letošní sezoně.

Malé Březno – Sebuzín 4:3 (2:1). Branky: Pekař ml. 2, Ajm, Hnízdil – Huml, Burgr, Focke. Rozhodčí: Mikan. ŽK: 4:4. Diváci: 40. Vyrovnaný zápas se spoustou šancí na obou stranách. Ještě v 75. minutě hosté vedli 3:2, závěr ale domácím vyšel a skóre otočili.

Tisá – Malečov 1:2 po PK (0:0). Branky: Feix – M. Kodaj. Rozhodčí: Prekop. ŽK: 3:3. Diváci: 60. Domácí sice měli v utkání převahu, ale když už si vypracovali vyloženou šanci, v koncovce selhali. Přesto mohli zvítězit, když v 70. minutě přišel do hry Feix a poslal Tisou do vedení. Po hrubé chybě domácí obrany těsně před koncem ale hosté z ojedinělé akce srovnali a v penaltách se nezmýlili.

Valtířov – Povrly 1:0 (0:0). Branka: Slezáček. Rozhodčí: Dirda. ŽK: 2:3. Diváci: 30. Šance měly v utkání oba týmy, domácí byli ale o jeden gól lepší a zaslouženě vyhráli.

Mojžíř B – Skorotice 6:1 (3:0). Branky: Vondráček 2, Pavlík, Horváth, Sládeček, Růžek – Dobrotinský. Rozhodčí: Sýs. ŽK: 2:3. Diváci: 90. Mojžíř hrál dobře a už do přestávky si vypracoval tříbrankový náskok. Po pauze hosté snížili, ale domácí už si výhru vzít nenechali.

Petrovice – Velké Chvojno 7:1 (2:1). Branky: Kopecký 3, Glaser 2, Mareš, Machek – Patrik Fiala. Rozhodčí: Vaverka. ŽK: 2:1. Diváci: 100. Petrovice se trápily v koncovce jen v první půli, kdy navíc prohrávaly, ale ve druhé půli na hřišti jasně dominovaly a zaslouženě vyhrály.

Chlumec B – Vaňov 3:0 (1:0). Branky: Jakubec 2, Švanda. Rozhodčí: Doubek. ŽK: 2:0. ČK: 0:1 (Mackovič). Diváci: 50. Domácí vyhráli zaslouženě, byli lepším týmem. V první půli byl sice Vaňov nebezpečný, ale své šance neproměnil a hráči Chlumce po přestávce definitivně pojistili své vítězství.