„Oproti poslednímu zápasu jsme tento se Sigmou chtěli zvládnout lépe, což se nám podařilo," pochvaloval si po utkání trenér Jiří Skála a připomněl podzimní debakl 0:5 ze hřiště soupeře.

Tentokrát už oběma týmům o nic nešlo, lídra tabulky měl již předem zajištěný postup a Ústečané měli jistou záchranu. „Šlo vidět, že jsme nehráli pod stresem," uznal kouč.

SIGMA OTOČILA SKÓRE

Jeho svěřenci šli do vedení už v 5. minutě, kdy se trefil bek Zeman, hosté ale ještě do přestávky skóre otočili. „S průběhem utkání jsem velmi spokojený. Přestože jsme v prvním poločase na začátku vedli, věděli jsme, že Olomouc je kombinačně velmi silná. Sigmě se podařilo otočit skóre, ale my jsme stále věřili, že jsme schopní alespoň bod vydolovat," povídal trenér Ústí.

A bod nakonec Arma skutečně urvala, když po hodině hry srovnal na konečných 2:2 opět Zeman. „Hráči si zaslouží pochvalu za odvedený výkon," řekl Jiří Skála a k dvougólovému střelci Zemanovi dodal: „Michal Zeman se neustále zlepšuje a paradoxně na postu, kde obvykle nehraje, o to více jsem za to rád."

Ústí nad Labem - Olomouc 2:2 (1:2)Branky: Zeman 2 – Ambrozek, Sladký. Rozhodčí: Nenadál – Vít, Dresler. ŽK: Kateřiňák, Peterka, Tvrdoň – Štěrba. ČK: 81. Peterka. Diváci: 736.

Ústí: Tvrdoň – Gilián, Peterka, Vaněk, Zeman – Kateřiňák, Martykán – Moulis, Miskovič (77. Výborný), Procházka (68. Pícha) – Jindráček (83. Seidl). Trenér: Skála.

Olomouc: Reichl – Sladký, Štěrba (46. Habusta), Škerle, Falta – Houska, Antl – Manzia, Ambrozek, Vichta (65. Hála) – Chorý (46. Yunis). Trenér: Jílek.