Výhra je pro Mojžíř o to cennější, že přišla i po nepříznivém vývoji skóre. „Hosté udeřili jako první po naší ztrátě míče se bleskově přesunuli k naší bráně, prudký centr brankář neudržel a z dorážky se poprvé prosadil Sedláček," popisoval sekretář Mojžíře Josef Kolankiewicz.

Fotbalisté Oldřichova byli pevně v sedle a znovu uháněli k bráně domácího výběru. „Všichni jsme museli zatleskat brance kapitána Sedláčka, který trefil míč nůžkami. Vypadalo to s námi zle, ale projevila se síla našeho týmu," radoval se Josef Kolankiewicz.

Dvojice Pavlík a Sikora rozpoutala pro obranu hostí těžko řešitelnou ofenzívní smršť. „Kontaktní gól přišel ve 40. minutě, střelou po zemi se prosadil Sikora," vyprávěl sekretář lídra soutěže.

DIVÁCI JSOU DVANÁCTÝM HRÁČEM

A to mohl ještě před odchodem do kabin vyrovnat Vitásek, ale jeho sólo brankář vytěsnil na roh. Druhý poločas už se hrál pod taktovkou domácích, které podporovalo více než dvě stě fanoušků.

„Jsou naším dvanáctým hráčem. Už v 52. minutě se Pavlík nejprve otočil a vyrovnal. Neuběhly ani tři minuty a po parádním prudkém centru to trefil Pavlík z první. Krásný gól, lidé byli unešení," prohlásil Josef Kolankiewicz.

Pak domácí na čas vypadli z rytmu, začali hrát jinak a Oldřichov vystrčil růžky. Z tlaku a převahy hosté vykouzlili pouze šanci Dědiče, která ale gólem neskončila.

Poslední slovo si pak vzal podruhé v utkání Sikora. „Pustil to do šibenice, byla to výstavní trefa. Ani pak se soupeř nevzdal, ale za šest minut už nic nestihl," uzavřel Josef Kolankiewicz.

Mojžíř – Oldřichov 4:2 (1:2) Branky: Sikora 2, Pavlík 2 – Sedláček 2. Rozhodčí: Vlk. ŽK: 3:3. Diváci: 220.
Mojžíř: Michal Kubec – Králik, Jankovský, Král, Mach – Zabloudil (85. Zikmundovský), Sikora, Růžek, Valta – Vitásek, Pavlík (75. Tichovský).