Hostující trenér Martin Beran se moc o fotbale bavit nechtěl. „Na takovém terénu to nebylo o fotbale. Celý den pršelo, rozhodnutí bylo na rozhodčích, ale některé zápasy byly odloženy," povídal kouč Střekova Beran.

Zároveň uznal, že domácí vyhráli zaslouženě. „Bylo to bojovnosti a připravenosti. „To bylo pole a ne hřiště na fotbal, bylo to o tom, kdo uklouzne a kdo ne," nechal se slyšet Beran.

PADALY BRANKY

Už v prvním poločase bylo k vidění pět branek. „Po penaltě jsme rychle prohrávali, ale podařilo se nám otočit na 3:1. Bohužel jsme ještě do přestávky jednou inkasovali a soupeř tak byl blízko na dostřel," hodnotil derniéru podzimní části asistent trenéra Velkého Března.

Po přestávce už získali domácí hráči rozhodující převahu. „Kluci na tom terénu jezdili a makali. Byl bych raději, kdybychom si ty góly rozložily do zápasů, kde jsme prohráli jen o jeden. Takových osm zápasů mohlo skončit opačně," prohlásil Miroslav Hlaváček.

Pořádnou vzpruhu dostali fotbalisté Jiskry až v tom posledním možném utkání, ale i tak jsou rádi, že už je konec. „I tak máme v tabulce velký deficit. Je dobře, že je konec, ať si kluci odpočinou a pak se do toho zase pustíme. Bylo to hodně o naší koncovce a impotenci. Také nás často zabily úseky hry, kdy jsme nebyli pozorní nebo koncentrovaní. Teď jsme udělali jen první krok," dodal na závěr Hlaváček.

Velké Březno – Střekov 7:4 (3:2) Branky: Virt 3, Gajdoš, Čapek, Pošík, Lapšo – Stakič 2, Kabátník z PK, Bubla. Rozhodčí: Doležal. ŽK: 3:2. Diváci: 30.
Velké Březno: Ondrka (88. Tichý) – Maturkanič, Cimpl, Valenta, Neuman – Virt (75. Jelínek), Králíček, Čapek, Gajdoš (70. Lapšo) – Borovec, Pošík (65. Charvát).
Střekov: Dvořák – Franc, Tichý, Kabátník, Baláž – Bubla, Chrudimský, Novotný, Bednář (60. Kmec) – Stakič, Satran.