„Byl to pro nás zápas pravdy, hrálo se o šest bodů, protože Libouchec byl těsně nad námi. Bylo to vyrovnané utkání, jenže jsme dostali totální lekci z produktivity. Hosté měli tři až čtyři šance a dali nám z nich tři góly," kroutil hlavou domácí vedoucí Roman Löffler.

První gól vidělo početné publikum v Hostovicích po dvaceti minutách a radovali se z něj hosté. Domácí mohli srovnat ve 32. minutě, ale Černohorský neproměnil penaltu. „To byl rozhodující okamžik zápasu. Domácí byli v tlaku a hráli solidně. Kdyby penaltu dali, asi by to vypadalo jinak," připustil kormidelník Libouchce Václav Strádal.

Jenže na kdyby se nehraje. „Ta penalta nás mohla nakopnout, místo toho jsme se ale střelecky trápili a do šatny, jak už u nás začíná být zvykem, jsme dostali druhý gól," litoval Roman Löffler.

„Šli jsme do kabin za stavu 2:0 a po deseti minutách druhé půle jsme přidali třetí gól. Pak už bylo rozhodnuto a na hřišti to bylo znát," povídal Strádal.

„Je to škoda, měli jsme i řadu standardek, ale nic jsme nedali. Na gól ze hry čekáme už čtyři zápasy. Jsme teď hodně dole a nezbývá nám, než se zvednout," uzavřel Löffler.

To Libouchec se dál veze na vlně euforie. „Za čtyři zápasy máme 11 bodů, jsem spokojený. Teď nás čeká lídr z Brné a porveme se o výsledek. Budou to u nás mít těžké," vzkazuje Strádal soupeřům.

Hostovice – Libouchec 0:3 (0:2).Branky: Slavka 2, Hammer. Rozhodčí: Sedláček. ŽK: 4:5. Diváci: 150.

Hostovice: Rouček – Suchánek (46. Švejdar), Dvořák, Fajt, Hodek – Varga, Novák, Štorc, Černohorský – Bude, Sibal.

Libouchec: Dvořáček – Král (60. Klazr), Hammer, P. Wild, Kučera – Slavka (60. Eleš), Šum, R. Wild, Martinů – Němeček (65. Vacek), Černý (35. Palaščák).