„Je to zajímavé zpestření a věřím, že zvedne zájem o zápas i o náš tým,“ říká trenér Lvíčat Vítězslav Lavička a přidává zajímavou vzpomínku: „Pocházím z Plzně a jako mladý jsem trolejbusem pravidelně jezdil na tréninky. Jednou, to už jsem byl ve Spartě, se nám v Bratislavě porouchal autobus a jeli jsme na Inter také trolejbusem. Nakonec jsme to utkání vyhráli.“

Členové reprezentace budou během trasy, která začne dnes ve 13.40 na Mírovém náměstí a povede až do zastávky Městský stadion, připraveni rozdat autogramy či pořídit společnou fotku. „Ústí je jedno ze třinácti měst v republice, kde jezdí trolejbusy, proto byla tato forma propagace jasnou volbou,“ ozřejmil záměr organizační tým.

Pro Ústí půjde o další fotbalový svátek, po seniorské reprezentaci mužů a žen jde o další vystoupení reprezentačního výběru na nově zrekonstruovaném Městském stadionu.

Trenér fotbalové jednadvacítky Vítězslav Lavička.
Soutěžte s Ústeckým deníkem o lístky na reprezentaci!

Pokud jde o zázemí, je s výběrem spokojen i manažer týmu ČR U21, bývalý úspěšný reprezentant, Libor Sionko:

„Vybavení šaten, hrací plocha i travnatá plocha v tréninkovém zřízení, jsou na velmi dobré úrovni. Teď ještě abychom měli i dostatečnou podporu diváků.“ Hraje se v sobotu 11. listopadu v 15.30.