Co vám týdenní soustředění v Modré u Děčína ukázalo?

Soustředění bylo hlavně herní, v pěti dnech jsme odehráli dvě utkání, program byl dost náročný. Kluci jsou sice trochu ztuhlí, ale soustředění splnilo to, co jsme od něj očekávali. Měli jsme hodně herních věcí, byli jsme v krásném prostředí, jsme spokojení.

Jaký bude nyní další program vašeho týmu?

V úterý začneme dvoufázovým tréninkem. Ve středu pak hrajeme s Chomutovem, v sobotu nás čeká pohárový zápas a pak už najedeme na normální program před soutěží.

Útočné trio Moulis, Smola a Veverka se zatím jeví velmi dobře. Souhlasíte?

Samozřejmě je to jedna z možných variant, ale dobře na levé straně pracuje i Leibl a pracovitý je i Mujagič. I když se mu momentálně fotbalově moc nedaří, je přínosem, protože dostává obranu pod tlak. Variant tedy máme několik, nechtěl bych to směřovat jen k jedné trojici.

Co říct ke složení mužstva? Má někdo už jisté angažmá?

Moc nás v kádru není, takže spíše nemůžeme říkat, kdo to nemá jisté. Zase ale nechci říci, že to mají jisté všichni. V tuto chvíli nás ale bylo sedmnáct, Vaněk se Zemanem měli drobné zranění a Benčík bude ještě deset až čtrnáct dní mimo. I s nimi je nás tedy dvacet. Uvidíme, jestli se nám podaří kádr ještě jedním hráčem doplnit, byli bychom rádi, kdyby se nám povedlo dotáhnout ještě jednoho hráče z nějakého ligového klubu.

Zužování kádru tedy nehrozí?

To bude záležet na tom, jestli bude kádr dvacetičlenný nebo dvaadvacetičlenný. O tom ještě s vedením klubu povedeme jednání a podle toho se pak rozhodneme. Uvidíme, co bude s Malcem, jestli bude trénovat s námi, nebo půjde třeba někam na hostování.

Na jakém postu byste chtěl mužstvo ještě doplnit?

Pořád potřebujeme trochu zkušenosti do středu zálohy. Máme tady Martykána a Peterku. Dál zapracováváme mladé kluky, ale pořád je znát, že ještě nejsou zvyklí na takové tempo a na dospělý fotbal. Tento post bychom tedy ještě potřebovali doplnit, jinak už je kádr víceméně složený.