Na zápas s Hrobcemi si našly cestu tři stovky diváků, od začátku ale sledovaly jednostrannou záležitost. Hosté diktovali tempo hry a vytvářeli si i střelecké příležitosti. „Soupeř byl velmi silný, od začátku nás tlačil. V 9. minutě se zaskvěl Bakiu, když zlikvidoval samostatný únik Slavíčka a následně nás podržel při dvou dalších šancí soupeře. Ve 22. minutě už jsme ale prohrávali, když se hlavou trefil nejlepší fotbalista Hrobců Gaube," vyprávěl sekretář Mojžíře Josef Kolankiewicz.

Domácí se naopak do šancí nedostávali. „Bránu soupeře jsme za celý poločas ohrozili dvakrát a to ještě z dálky. Ve 33. minutě vyrazil Bakiu ránu Gaubeho na roh a z něj orazítkoval tyč Slavíček. Měli jsme štěstí," sportovně uznal Josef Kolankiewicz.

Problémy domácích navíc ještě umocnilo zranění obránce Seidla. „Po přestávce jsme ale hru překvapivě vyrovnali a chvílemi jsme byli i lepší. Obrana soupeře ale fungovala výtečně a do šancí jsme se nedostávali. V 63. minutě přišel asi rozhodující okamžik. Gaube se dostal do šestnáctky a Valenta jeho gólovou střelu zblokoval. Po pěti minutách jsme pak na druhé straně udeřili po rychlé rozehrávce autu, kdy se trefil Vitásek," povídal Kolankiewicz.

Dalších branek už se diváci nedočkali a tak se šlo na penalty. „V těch jsme to měli dobře rozehrané, když Bakiu hned první chytil. Sami jsme pak ale dvě neproměnili a hostující Lukášek rozhodl. Za bod jsme ale tentokrát rádi," přiznal sekretář Mojžíře.

Mojžíř – Hrobce 1:2 po PK (0:1). Branky: Vitásek – Gaube, rozhodující penalta Lukášek. Rozhodčí: Z. Dušík. ŽK: 0:1. Diváci: 300.

Mojžíř: Bakiu – Valenta, A. Jankovský, Seidl (46. Králik), Neuman – Zabloudil, Fiala, Sikora, Cigánek (73. Růžek) – Sládeček (85. Tichovský), Vitásek.