Český lev v utkání zvítězil vysoko 6:1. „Začali jsme náporem a hned z prvního útoku jsme vstřelili branku. Pak ještě nastřelil Martínek tyč, ale hosté se postupně dostávali do tempa a podařilo se jim srovnat," vrací se k utkání domácí kouč Martin Beran.

„A gól soupeře byl opravdu chytrý. Hráč soupeře si všiml, že je náš brankář na velkém vápně a z polovině hřiště ho přeloboval. Ovšem už za minutu nás Klier dostal opět do vedení a do přestávky se nám podařilo vstřelit ještě jeden gól. Ale gólových příležitostí jsme měli opravdu hodně, v prvním poločase byli v šancích ještě Strnad, Stehlík a těsně před pauzou Štorc."
Po přestávce soupeř z Litoměřicka nehodil flintu do žita a snažil se o snížení.

„Fotbalisté Hrobců se snažili o kontaktní branku. Ale těsně po hodině hry se opět trefil Klier a teto trefa soupeře zlomila. Náš celek si pak vytvářel příležitosti, ale trefili se pouze Štorc a pět minut před koncem střídající Svoboda. Hattricku mohl dosáhnout  Klier, ale jeho pokus skončil na tyči," říká Martin Beran.

Cesta do Soběchleb

Po čtyřech odehraných kolech má celek Českého lva z Neštěmic stoprocentní bilanci se ziskem dvanácti bodů a skóre 15:3. Má tak v soutěži nejen nejlepší útok, ale i obranu. Deset bodů nasbírali fotbalisté Jílového a Milešova a v dalším kole vyrazí Neštěmice k duelu na hřiště Soběchleb.

„Zatím můžeme být spokojeni. Máme na kontě čtyři výhry, daří se nám střelecky a kvalitní je i defenzíva, když jsme zatím inkasovali pouhé tři branky," pochvaluje si trenér Beran, ale před dalším duelem varuje: „Nyní nás čeká cesta na hřiště Soběchleb a soupeř dokázal v posledním kole zvítězit na Střekově. Musíme se na střetnutí dobře připravit, nečeká nás určitě nic lehkého," ví kouč.

Po cestě do Soběchleb čekají na Neštěmic dvě derby, nejprve hrají na Střekově a pak přivítají Libouchec.

Neštěmice – Hrobce 6:1 (3:1). Branky: Klier 2, Martínek, Stehlík, Štorc, Svoboda – Jakubec. Rozhodčí: Suchánek. ŽK: 3:2. Diváci: 60.

Neštěmice: Votava – Žid, Netymach (46. Zoubele), Valenta, Hůla – Štorc, Strnad, Klier, Janda – Martínek (67. Svoboda), Stehlík (76. Hanzlík).